Vores kunder

Hos Lohse: Fra manuelle arbejdsgange til fuldt automatiserede processer

Karina indså, at hendes forretning var vokset ud af deres tidligere POS-system, hvilket igangsatte en proces med at finde et skalébart system, der kunne løse de udfordringer, som de stod med. Se hvordan herunder.

Afspil video om Video - Hos Lohse bruger Customers 1st

“Vores webordre blev så store, at vi ikke kunne håndtere dem manuelt, så vi havde virkelig brug for et system, der kunne befri os for alle de manuelle processer.”

Karina, butiksindehaver af Hos Lohse

Det startede med en drøm om at skalere forretningen...

På Lolland finder du den hyggelige familieejede tøjbutik, Hos Lohse, hvor Karina og hendes mand driver butikken til daglig. Tilbage i 2016 tog de skridtet og lancerede deres Sumoshop-webshop, hoslohse.dk. Den udvidelse betød, at de nu kunne nå ud til kunder i hele Danmark, hvilket også satte nye krav til deres POS-system i forretningen.

Hos Lohse har nemlig ét lager til deres webshop og fysiske butik, og i den forbindelse stødte de hele tiden på den samme udfordring. Dataudvekslingen foregik kun én vej – fra POS-system til webshop, hvilket vanskeliggjorde returprocessen, som foregik manuelt. 

Men det var kun én udfordring ud af flere, som stod i vejen for deres ambitioner om skalering.

Hos Lohse bruger Customers 1st kassesystem
Hos Lohse bruger Customers 1st kassesystem

En håndsrækning til et POS-skifte

I 2022 tog Karina kontakt til Emilie fra digitaliseringsbureauet Hands, som er en del af e-handelsplatformen Sumoshop for at få hjælp med at finde det helt rette POS-system, der kunne imødekomme deres drømme og ambitioner.

Hands specialiserer sig i at hjælpe butikker med at skifte POS-system, herunder implementering og dataflytning fra det tidligere system til det nye. Og her var der et klart ønske fra Karina; det nye system skulle ikke kun minimere de manuelle arbejdsprocesser mellem butik og webshop, men det skulle også optimere og strømline deres forretning, så der var plads til vækst.

Derudover var der ambitioner om at udvide med en kundeklub, udveksling af brugerdata, samt produktbilleder i systemet og udstedelse af gavekort og tilgodebeviser på tværs af webshop og fysisk butik.

Alt dette blev en realitet for Hos Lohse.

“For at finde det helt rigtige system til Hos Lohse, brugte vi tid på at undersøge deres ønsker til et fremtidig set up – ikke kun nu og her, men også i fremtiden. Målet var derfor at finde et POS-system, som kunne vokse sammen med Karina og hendes forretning.”

Emilie fra Hands

Emilie Holst, Solutions Architect hos Hands

Derfor faldt valget på Customers 1st

Efter en grundig undersøgelse af markedet faldt valget på Customers 1st. 

Udover POS-systemet havde de features, som Karina havde behov for, kunne Emilie se en synergi mellem det menneskelige, relationsbaserede aspekt og det tekniske fundament, hvilket gjorde det til det ideelle valg for Karina.

Den menneskelige del var især vigtig for Karina, da den giver hende tryghed.

Hun værdsætter særlig det faktum, at når hun ringer til supporten i Customers 1st med en udfordring, bliver hun altid mødt af den samme supporter. Det sparer hende tid og ressourcer, da hun kan gå direkte til sagen og få det løst. 

Hos Lohse bruger Customers 1st kassesystem
Customers 1st kassesystem

Et godt samarbejde skaber gode resultater

Da samarbejdet mellem Hands og Customers 1st startede, var der dog ikke en direkte integration til Sumoshop, men en envejs vareudveksling fra Sumoshop over til Customers 1st.

Integrationen skulle derfor optimeres og udvides, så den kunne opfylde de ambitioner, som Karina havde. Og det udviklede sig til et tæt samarbejde mellem Karina, Sumoshop og Customers 1st, hvor der blev afsat både tid og ressourcer til at gennemteste det hele, så alting spillede.

“Der er ingen tvivl om, at det har været et kanon godt og tæt samarbejde med Sumoshop og Hos Lohse, og vi er kommet frem til et super godt resultat.

Rasmus Melbye

Rasmus Melbye, CCO Customers 1st.

Nye tider - nye vaner

Den nye integration, der udvisker grænsen mellem butik og webshop har givet Hos Lohse det, som de ønskede sig, herunder dataudveksling i realtid, en fuldt ud automatiseret returproces og meget, meget mere.

Og det har skabt en stor tryghed. En tryghed som blandt andet har reduceret risikoen for oversalg og tabt salg, som Hos Lohse er vilde med.

“Vi har været super glade for Customers 1st fra dag 1 af. Det er intuitivt og super nemt at bruge for alle, og det var så nemt at komme i gang med. Vi åbnede som vi plejede dagen efter, at vi havde fået det implementeret, og det kører bare uden problemer.”

Karina, butiksindehaver af Hos Lohse

6 udvalgte funktioner som tøjbutikkerne især elsker

Customers 1st kan bruges på både mobil, tablet og computer – uanset hvor du er.

Søg hurtigt og nemt al data frem på dine varer i systemet, så du sparer tid og kan give bedre vejledning til kunder. Læs mere om vores hurtige søgefunktion her.

Alle bestillinger, kunder og varer bliver automatisk gemt i systemet, så du altid har styr på kunderne. Læs mere om kundehistorikken her.

Customers 1st kan forbindes med dit regnskabsprogram som f.eks. e-conomic og Dinero. På den måde kan du automatisere din bogføring og frigive mere tid i hverdagen. Se alle vores regnskabsintegrationer her.

Print egne labels med stregkoder, så du og dine ansatte hurtigt kan se jeres varer.

Nemt og intelligent lagerstyring med Danmarks bedste status-funktion, der konstant holder dit lager opdateret. Læs mere om vores lagerstyring her.