Kassesystem til professionelle butikker

Indfri jeres mål og ambitioner, så I kan accelerere væksten i jeres butikker. Perfekt til dig, der ønsker et POS-system, som er integrerbart, skalerbart og brugervenligt.

Hardware
Kassesystem til professionelle butikker

Driv din forretning som en professionel

Accelerér væksten i jeres butikker
med Danmarks førende alt-i-et kassesystem.

Alt hvad din forretning har brug for

Integration til regnskabsprogram med kassesystem

Integration til dit regnskab- og økonomisystem

Customers 1st kan integreres med økonomi og regnskabsprogrammer som eksempelvis Visma og Uniconta, så du nemt kan spare tid på trælse bogføringsopgaver.

Det indebærer bl.a. synkronisering af varer, kunder, fakturaer og dagligt salg mellem regnskabet og kassesystemet, så du undgår alt det kedelige tastearbejde.

Virker på alle moderne enheder

Customer 1st er et online og browserbaseret kassesystem. Det betyder, at du kan bruge det på alle dine enheder – uanset hvor du befinder dig.

Integration til din webshop

I en tid med stigende konkurrence, og hvor personaliserede kundeoplevelser er i højsædet, er det vigtigt med en omnichannel løsning.

Få derfor en integration til din webshop, så den taler sammen med din fysiske butik. Det betyder, at hver gang du gennemfører et salg, så opdateres din lagerbeholdning også – helt automatisk.

Integration til webshop med kassesystem

Spar tid med smarte integrationer

Forbind Customers 1st med et hav af forskellige systemer. Vi udvider løbende vores POS-system med en masse nye integrationer, som gør dit liv nemmere og smartere. Derudover har vi også en REST API, så du kan bygge din egen integration lige efter dine behov.

4.5

Support rating

53s

Responstid

Hurtig support, når du
har brug for det

Alle vores løsninger kommer med verdensklasse support, som er helt gratis i vores telefonåbningstid. Uden for åbningstid har vi naturligvis en nødtelefon.

Skulle du mod al forventning ikke kunne få fat i os med det samme, så har vi også guides til det meste i vores Help Center.

Seneste anmeldelser

5.0
Læs mere
“Hurtig klar besked.”
4.0
Læs mere
“Great job!”
5.0
Læs mere
"Spot on feedback."
5.0
Læs mere
"Aldeles professionelt."
4.0
Læs mere
"Alt i alt rigtig fint. Vi fik svar på alt, og der udvikles på de ting, der kan optimeres."
5.0
Læs mere
“Super hurtig service."
5.0
Læs mere
“Mega søde og rare at snakke med. Bliv ved med det!"

Tilpas platformen til dine behov med vores API

Vi har en fuldt dækkende og veldokumenteret REST API, som gør det nemt at udvikle vores online POS-system op imod eksisterende systemer.

C1st API
c1st-api-code-1