Kassesystem

Fremtidens kassesystem til butikker er online

Få et online kassesystem (POS-system), der har alt, hvad du skal bruge. Du kan tage imod betalinger, lave lagerstyring, oprette arbejdskort, få automatisk bogføring, integrere med webshop, oprette kundeklub, statusoptælling og meget, meget mere. 

Customers 1st kassesystem

Simpelt, brugervenligt og skalerbart POS-system

Customers 1st leverer en komplet POS-løsning til butikker inden for mange forskellige slags brancher, og vi har derfor helt sikkert også en løsning, som passer til dine behov.

Bliv mere effektiv

Forbind med en væld af andre systemer. Ved at gøre det mere enkelt for dig at bruge flere systemer, bliver du mere effektiv og øger dit overskud.

Accelerér væksten

Få adgang til en verden af funktioner, som kan tilpasses efter dine behov. Ved at vælge et fremtidssikret kassesystem, kan du hurtigere accelerere din vækst og øge din omsætning.

Skab bedre kundeoplevelser

Med et kassesystem skabt til kundeoplevelser udover det sædvanlige bliver det nemmere og hurtigere at skabe mindeværdige oplevelser og øge din kundeloyalitet.

Alt hvad din forretning har brug for

Landets førende web-basserede kasseløsning

Med vores POS-system slipper du for gammeldags hardware med kompleks software installeret. Vi gør det nemt for dig at drive din forretning, holde styr på regnskabet, tale sammen med webshop og glæde dine kunder med vores online kassesystem.

Spar penge og kom hurtigt i gang ved bruge dit eksisterende hardware

Altid opdaterede integrationer med real-time API-baseret lagerstyring

Skalér kassesystemet efter behov og undgå lange kundekøer

Integrationer til webshop, regnskabsprogram og meget mere

Online kassesystem til butikker

Det siger vores kunder

Få integrationer til værktøjer, du bruger
hver dag

Uanset om vi allerede har det integreret eller skal bygge det specifikt efter dine behov, så finder du alle de features, du har brug for til at tilpasse dit kassesystem lige her.

Ekspedient står på lageret i en butik og bruger indbygget lagerstyring i POS-system/kassesystem

Med vores kasseløsning får du brugervenlig og cloud-baseret lagerstyring

Vores POS-system tilbyder simpelt og brugervenlig lagerstyring, hvor du altid har et solidt overblik over dine varer samt live opdatering af lagerbeholdning i realtid mellem webshop og butik. Og så er det generelt nemt at holde styr på alle produkter, lagerantal, tage imod nye varer, genbestille, se dine salgsrapporter og meget mere.

Desuden er systemet browser- og cloud-baseret, så du altid er sikret adgang til din lagerdata, uanset hvor du befinder dig i verden.

Drop det manuelle og automatisér bogføringen

Den daglige bogføring kan være et surt æble at bide i.

Derfor kan du også integrere Customers 1st med dit regnskabsprogram såsom Dinero eller e-conomic (eller ERP-system), så du nemt kan få automatiseret regnskabet og bogføringen.

Det indebærer eksempelvis synkronisering af varer, kunder, fakturaer samt dagligt salg mellem regnskab og kassesystem.

Customers 1st kassesystem er integreret med Visma e-conomic og Dinero

9 funktioner i kassesystemet, som dine medarbejdere især vil elske

Vi har arbejdet hårdt på at lave et kassesystem, der er hurtigt og nemt at bruge for alle – uanset om det er den mindre tøjbutik, eller den helt store butikskæde.

Se hvad andre butikker siger om at bruge Customers 1st.

Kassesystemet bogfører automatisk til dit økonomi- og regnskabsprogram, når du sidst på dagen skal lave din dagsopgørelse Og det er kun én ting ud af mange, du kan automatisere.

Vi har naturligvis også gjort det muligt for dig, at printe alt, hvad du behøver.

Det kan f.eks. være prislabels, byttemærker, kvitteringer, faktura eller noget helt andet.

Tilbagevendende kunder i butikken kan være guld værd.

Derfor har vi også udviklet et loyalitetsprogram i POS-systemet, som gør at du kan lave din egen kundeklub, lade dine kunder optjene point og tilbyde unikke fordele og belønninger, så du kan øge din kundeloyalitet og øge salget.

Læs mere om vores loyalitetsprogram her.

Vores kassesystem muliggør selvfølgelig også, at du kan sende automatiske SMS’er til dine kunder. Det kan f.eks. være serviceindkaldelser, eller når en bestilling er kommet hjem, de kan hente i forretningen.

Du kan bruge kassesystemet på alle typer af enheder – både PC, Mac, iPad, Android, og hvad du ellers måtte have. Det kræver kun, at du har en internetforbindelse.

Jo mere info du har på en kunde, jo bedre service kan du også give dem. Det tror vi på.

Derfor får du fuld kundehistorik på alle salg, opgaver m.m. i Customers 1st POS-system. På den måde har du altid 100% styr på dine kunder.

Se alle vores kundefunktioner.

Få en integration til din webshop, så den taler sammen med din fysiske butik. Det betyder, at hver gang du gennemfører et salg, så opdateres din lagerbeholdning også automatisk. Smart, ikke?

Læs mere om vores webshopintegrationer her.

Statusoptælling kan være en tidskrævende opgave, men ikke desto mindre vigtig.

Med Customers 1st kan du dog slippe for det manuelle bøvl. Vi har nemlig udviklet et statusmodul i POS-systemet, så du nemmere kan klare optællingen, og det gør det bare lidt mere overskueligt.

Læs mere om vores statusmodul her.

Ekspedient scanner stregekode med mobil via kassesystem

Vi forbedrer hele tiden vores software

Vi arbejder hele tiden på at gøre Customers 1st kassesystem bedre, så du ikke skal bruge tid på administration og bøvl, men kun på det, der giver værdi.

Et af vores tiltag i vores smarte kasseløsning er eksempelvis muligheden for at bruge kameraet i din tablet eller telefon til at scanne stregkoder. Smart, ikke?

Kassesystem på iPad - online, hurtigt og nemt

Fremtidens salg er der, hvor kunderne er.

Derfor har vi valgt at lave vores POS-system online, hvilket vil sige at du og dine medarbejdere kan tage imod betalinger, tjekke lagerstatus, slå kundeinformationer op og meget mere, uanset hvor I befinder jer i butikken (eller på farten) og på tværs af enheder som mobil, tablet og computer.

Derudover er det utrolig nemt at komme i gang med vores online kasseløsning. Du skal blot tage din bærbar, oprette en gratis bruger og logge ind – og så er du i princippet i gang. 

Professionelt POS-system og kassesystem til butikker

Alt om vores kassesystem

Få svar på de mest almindelige spørgsmål her. Du er også velkommen til at kontakte os, så uddyber vi gerne.

Customers 1st er til dig, der søger et online, nemt og fremtidssikret kassesystem til din butik – helt uden bøvl med at komme i gang.

Systemet har indbygget kassesystem, lagerstyringsagsstyring, loyalitetsprogram, statistik samt de nyeste integrationer med e-commerce, regnskabsprogrammer og meget mere. 

Du kan nemt og hurtigt starte med at prøve systemet gratis i 14 dage. Herefter ringer vi til dig, og hjælper dig med evt. spørgsmål og opsætning.

Hvis du gerne vil have en gratis demo af systemet først, hvor vi viser dig de mange fede features og fordele, så kan du også det.

Du har også muligheden for at tilkøbe hardware og fysisk opsætning i din butik, men 99% af vores kunder kommer dog selv i gang uden tilkøb af fysisk opsætning i butikken, da kassesystemet fra Customers 1st er så nemt at bruge.

Helt kort: Ja, selvfølgelig kan du det.

Customers 1st er en webbaseret platform, hvilket betyder, at kassesystemet kører i din internetbrowser og virker på både Windows, Mac, iPad, tablet, mobil osv.

Så hvis du kan printe fra f.eks. Microsoft Word eller et hvilket som helst andet program, så kan du også printe fra vores kassesystem.

Customers 1st indeholder ikke et økonomisystem, men du kan nemt integrere kassesystemet med bl.a. e-conomic og Dinero.

Du kan sagtens oprette og sende faktura i systemet, men bogføringen sker gennem den automatiske integration med dit regnskabsprogram.

Vi har bevidst valgt ikke at lave dette, da der findes systemer, som er langt bedre til det end os, og vi mener, at man skal gøre det, man er bedst til (som i vores tilfælde er POS-systemer).

Vores alt-i-en kasseløsning indeholder naturligvis også et lagersystem. Her har du et fuldt overblik over dine varer i butikken og lageret.

Vi sørger samtidig for at alt i dit lager er up-to-date, så du altid ved, hvordan din lagerværdi ser ud.

Derudover har vi en minimum/maksimum funktion, der gør, at du får besked, når din varebeholdning på en vare er ved at ramme grænsen, så du ved, hvornår du skal bestille mere hjem.

Absolut!

Customers 1st er faktisk lavet til, at både du og de andre ansatte i virksomheden kan tage systemet med overalt i butikken.

Du kan logge ind på alle enheder, hvilket gør det optimalt, hvis du f.eks. er væk fra disken eller har brug for at tage kassesystemet med på en iPad til events og messer.

Med Customers 1st POS-system får du altså fuld fleksibilitet, så du kan sikre dig, at dine kunder får den bedste oplevelse med dit brand.