Hvorfor Customers 1st?

Nemt, skalérbart og problemfrit

Butikker vælger Customers 1st for at spare mere tid i hverdagen og levere enestående kundeoplevelser, så de kan skalere deres forretning. Her får du nogle af de mange fordele, der fører med, når du vælger Customers 1st som din POS-løsning.

Kunde kigger i tøjbutik

Et POS-system der giver mere tid til dine kunder

Med vores populære POS-løsning kan du droppe det manuelle arbejde og bruge tiden på dine kunder i stedet. Ved at samle data og værktøjer i et komplet POS-system, kan du nemmere lægge fokus på dine kunder, som er dem, der skaber omsætning og værdi for din forretning.

Slut med manuel indtastning af data

Customers 1st tilbyder dig en løsning, hvor du kun skal administrere dine produktoplysninger ét sted.

Derudover undgår du også at opdatere det hele selv. Du sparer altså ikke kun en hovedpine, men også en betydelig mængde af tid. Tid, du nu kan investere andre steder i din forretning

Integration til regnskabsprogram med kassesystem
Kundeoplevelse

Cloudbaseret POS-system der gemmer al din data i real tid

Hos os investerer du i et system, hvor al din data øjeblikkeligt gemmes i skyen. Du kan langt nemmere spore dine salg, når de sker, opdatere priser og afgive ordrer, uanset hvor du er – det eneste du behøver, er en internetforbindelse og vupti, så er du igang.

Du behøver ikke at investere i nyt hardware

Du kan ikke fysisk være flere steder på én gang, men det kan dit POS-system. Netop fordi vores software er cloud-baseret, kan du tage imod betalinger og meget mere, uanset hvor du befinder dig og på tværs af enheder.

Det er nemt at opstarte Customers 1st, da du kan bruge dit eget hardware – fra PC til Mac, iPad og Android.

Ekspedient bruger kassesystem
Lagerstyring til butikker

Din lagerstatus er altid opdateret

Enhver butiksejer ved, hvor afgørende det er at strømline sin lagerstyring. Customers 1st giver dig direkte adgang til en live visning af din lagerbeholdning, så du ikke behøver at bekymre dig om at oversælge eller løbe tør for produkter.

Ubegrænset skalering. En feature, du ikke finder andre steder.

Vil du gerne undgå kø og utålmodige kunder? Med Customers 1st kan du skalere din POS-løsning selv på kun et øjeblik. Log ind på en hvilken som helst enhed, så undgår du lange køer og utilfredse kunder.

Ekspedient ved kasse

Opnå omnichannel ved at forbinde din webshop med dit system

Importér din produktdata fra dit website til dit POS-system og omvendt. På den måde får du et bedre overblik over din online og offline forretning og får plads til at sætte kunden i højsædet.

Udvid din produktdata

Med vores smarte løsninger får du hurtig adgang til relevant data om dine produkter og kan nemt besvare ethvert spørgsmål, når kunderne ønsker hjælp og rådgivning fra eksperter. Du investerer i et system, der klæder dig og dine medarbejdere bedre på til at servicere kunderne.

Ekspedient hjælper kunde med produkt i butik
Forretningsejer arbejder med GDPR

Færre manuelle økonomiopgaver

En smart integration mellem din POS-løsning og økonomisystem gør altså bare regnskabslivet en del nemmere – og det er uanset, om du administrerer regnskabet alene eller benytter en bogholder.

Ordentlig POS-software styrker dine medarbejdere

Investering i dine medarbejderne kan gøre en stor forskel. Vores POS-software giver adgang til relevant data fra dit produktkatalog, så dine medarbejdere langt nemmere kan levere en mindeværdig købsoplevelse til kunderne.

Ekspedient sælger med POS-system på tablet