Hvorfor vælge Customers 1st?

Butikker vælger Customers 1st for at spare mere tid i hverdagen og levere enestående kundeoplevelser, så de kan skalere deres forretning. Her får du nogle af de mange fordele, der fører med, når du vælger Customers 1st som din POS-løsning.

Kunde kigger i tøjbutik

POS-løsninger, der giver mere tid til kunderne

Med vores populære POS-løsninger kan du droppe det manuelle arbejde og bruge tiden på dine kunder i stedet. Ved at samle data og værktøjer i et komplet POS-system, kan du nemmere lægge fokus på dine kunder, som er dem, der skaber omsætning og værdi.

Slut med manuel indtastning af data

Customers 1st tilbyder dig en løsning, hvor du kun skal administrere dine produktoplysninger ét sted. Derudover undgår du også at opdatere det hele selv. Du sparer derved ikke kun en hovedpine, men også en betydelig mængde af tid. Tid, du nu kan investere andre steder i din virksomhed.

Integration til regnskabsprogram med kassesystem
Kundeoplevelse

Cloudbaseret POS-software

Hos os investerer du i en POS-software, hvor al dit data øjeblikkeligt gemmes i skyen. Du kan langt nemmere spore dine salg, når de sker, opdatere priser og afgive ordrer, uanset hvor du er – det eneste du behøver, er en internetforbindelse.

Den bedste POS-løsning på dit eget udstyr

Du kan ikke fysisk være flere steder på én gang, men det kan dit POS-system. Netop fordi vores software er cloud-baseret, kan du tage imod betalinger og meget mere, uanset hvor du befinder dig og på tværs af enheder.

Det er nemt at opstarte Customers 1st, da du kan bruge dit eget hardware – fra computer til Mac og iPad.

Ekspedient bruger kassesystem

Ubegrænset skalering. En feature, du ikke finder andre steder.

Vil du gerne undgå kø og utålmodige kunder? Med Customers 1st kan du skalere din POS-løsning selv på kun et øjeblik. Log ind på en hvilken som helst enhed, så undgår du lange køer og utilfredse kunder.

Lagerstyring til butikker

Få din lagerstatus i realtid

Enhver butiksejer ved, hvor afgørende det er at strømline sin lagerstyring. Customers 1st giver dig direkte adgang til en live visning af din lagerbeholdning, så du ikke behøver at bekymre dig om at oversælge produkter.

Udvid din produktdata

Med vores smarte POS-løsninger får du hurtig adgang til relevant data om dine produkter og kan nemt besvare ethvert spørgsmål, når kunderne ønsker hjælp og rådgivning fra eksperter. Du investerer i et system, der klæder dig og dine medarbejdere bedre på til at servicere kunderne.

Ekspedient hjælper kunde med produkt i butik
Sælger smykker i smykkebutik

Lær dine kunder bedre at kende

Hvor godt kender du dine kunder? Med Customers 1st har du direkte adgang til fuld købshistorik, kontaktflader og anden relevant information.

Ordentlig POS-software styrker dine medarbejdere

Investering i dine medarbejderne kan gøre en stor forskel. Vores POS-software giver adgang til relevant data fra dit produktkatalog, så dine medarbejdere langt nemmere kan levere en mindeværdig købsoplevelse til kunderne.

Ekspedient sælger med POS-system på tablet
Ekspedient ved kasse

Opnå omnichannel ved at forbinde din webshop med dit system

Importér din produktdata fra dit website til dit POS-system og omvendt. På den måde får du et bedre overblik over din online og offline forretning og får plads til at sætte kunden i højsædet.

Færre manuelle økonomiopgaver

En smart integration mellem din POS-løsning og økonomisystem gør altså bare regnskabslivet en del nemmere – og det er uanset, om du administrerer regnskabet alene eller benytter en bogholder.

Butiksejer bruger POS-system i forretning