Sagsstyring

Online sagsstyring med digitale arbejdssedler

Hos Customers 1st får du tilpasset sagsstyring, der giver dig overblik over opgaverne. Med vores intelligente sagsstyringssystem til arbejdskort og sager kan du nemt holde styr på opgaver og kunder, så du optimerer din forretning eller dit værksted.

POS-system på tablet

Derfor vil du elske vores sagsstyring

Overskuelig opgave- og sagsstyring

Nem og overskuelig liste- samt kalendervisning af dine opgaver, sager og kundebestillinger.

Virker på alle enheder

Brug systemet på både PC, Mac, iPad, Android - og gerne flere medarbejdere samtidigt.

Kundehistorik på sager

Alle dine arbejdssager og opgaver bliver automatisk gemt, så du altid har 100% styr på dine kunder.

Butiksejer/ekspedient bruger kassesystem i butik på computer/desktop

Sagsstyring bygget til værksteder og serviceforretninger

Hos Customers 1st giver vi dig det bedst mulige værktøj til sagshåndtering. Vores sagstyringssystem er udviklet i tæt samarbejde med værksteder og servicebutikker, så du får, hvad du har brug for.

Digital opgavestyring - spar tid og få overblik i butik og værksted

Bruger du stadig manuelle, håndskrevne arbejdssedler og -kort til sagshåndtering og opgavestyring? Udskift de gamle, upraktiske metoder med et brugervenligt og elektronisk sagsstyringssystem, der allerede bruges af mange forskellige typer af serviceforretninger over hele landet.

Ekspedient sælger med POS-system på tablet

Nem sagsstyring til alle dine medarbejdere

I service- og værkstedsbranchen er det vigtigt, at man kan være mobil. Derfor har vi sørget for, at Customers 1st’ system tilbyder digitale arbejdssedler, der kan tages med overalt, og med sagsstyringen du kan bruge på alle platforme.

Er I mere end en i butikken, kan alle medarbejdere administrere og oprette arbejdskort på samme tid – og på hver deres computer, telefon eller tablet. Alt sammen 100 % online og i et ekstremt brugervenligt system, som enhver kan bruge.

Lad kunderne spore deres sag med online sagsstatus

Med vores online sagsstatus-feature er det muligt for dine kunder at slå deres sagsstatus op og følge, hvor langt den er i processen.

Dine kunder behøver ikke at tænke på, hvornår deres reparation, reservering eller bestilling er klar til at blive hentet.

Den smarte feature kan tilføjes som en udvidelse på dit website og bliver dernæst integreret med dit sagsstyringssystem, så kunden altid har ubegrænset adgang til deres sagsoplysninger.

Kunder viser produkt på mobil til ekspedient i butik med POS-system
To ekspedienter i butik står med POS-system på tablet

Tilføj varer til dine arbejdskort

Med få klik kan du hurtigt og nemt tilføje varer fra lageret til dine arbejdskort, når du opretter en sag.

Varerne bliver dernæst automatisk markerede som reserverede til den specifikke sag i dit lagerstyringssystem, indtil sagen afsluttes.

Det hjælper både dig og de andre medarbejdere, når I hurtigt skal danne jer et overblik over jeres sager og varebeholdning.

Klar til betaling? Send arbejdskort til kassesystem

Når du eller en af dine medarbejdere har færdiggjort en sag for en kunde, kan I sende sagen direkte videre til betaling i kassesystemet.

Har du valgt at integrere Customers 1st med dit regnskabsprogram, kan du også hurtigt oprette en faktura direkte fra dit arbejdskort.

Så bliver det næsten ikke nemmere.

Kunde betaler på gulvet i butik via betalingsterminal

Vores kunder

Fremtidsikret, online
POS-system

Vores POS-system er udviklet som en alt-i-en online butiksplatform, der kan tilpasses til et hav af forskellige brancher. Se dem alle her.

Det siger vores kunder

Få svar på dine spørgsmål om sagsstyring

Hvad er sagsstyring? Og hvem kan bruge det? Få svar på de mest stillede spørgsmål omkring sagsstyring lige her.

Sagsstyring handler om effektiv håndtering af arbejdssager og -opgaver og kan bruges af mange forskellige typer af virksomheder. Dog er det naturligvis mest oplagt til forretninger med værksted eller generel håndtering af kundebestillinger. Med sagsstyringssystemet i Customers 1st kan du nemt indtaste en kunde og den ønskede sag samt sende automatiske beskeder, når en bestilling er klar til afhentning.

I service- og værkstedsforretninger har man typisk behov for at få “skrevet ned”, hvad det er, man skal lave for en kunde samt andet relevant information. Det er det, man kalder sager, arbejdskort eller arbejdssedler. I vores sagsstyringssystem kan du nemt og hurtigt oprette en digital arbejdsseddel sorteret på dato, status, tags, medarbejder og meget mere.

Vores kunder dækker i dag over brancher lige fra IT- og telefonværksteder, smykkeforretninger, cykelforretninger, flyttefirmaerhave- og parkcentre og mange flere. Alle med det til fælles, at de har et element af service og et behov for opgavestyring, hvor de kan oprette digitale arbejdssedler.

Du kan oprette en konto og prøve systemet gratis i 14 dage. Herefter ringer vi til dig, og hjælper dig med evt. spørgsmål og opsætning. Hvis du gerne vil have en gratis demo af systemet først, hvor vi viser dig de mange fede fordele i systemet og tilpasser dem efter dine behov, så kan du også det.

Det kan du tro. Customers 1st er faktisk lavet til, at både du og de andre ansatte i virksomheden kan tage det digitale system med overalt i forretningen og værkstedet. Du kan logge ind på alle enheder, hvilket gør det optimalt, hvis du f.eks. er væk fra disken eller har brug for at tage kassesystemet med på en iPad, når du er på farten.

Naturligvis. Uanset om I er 2, 10 eller måske helt op til 100 ansatte i forretningen, så kan alle være logget ind på samme tid. Det betyder, at alle kan oprette en digital arbejdsseddel, betjene kunder, tjekke lager m.m. samtidig. Det eneste, som det kræver, er selvfølgelig, at I alle har en enhed hver. Læs mere om vores lagerstyring her.