Hardware til kassesystem

Hardware, der gør din betjening lynhurtig

Du bestemmer selv, om du vil bruge Customers 1st på din nuværende hardware eller tilkøbe det, som du mangler af os.

Online kassesystem til butikker
Butiksejer/ekspedient bruger kassesystem i butik på computer/desktop

Din checkliste til desktop hardware setup

For at drive din forretning moderne og effektivt på en stor skærm, der også kan bruges til andet end kasse, anbefaler vi følgende:

Din checkliste til tablet hardware setup

Med en tablet er du hurtigt i gang, og den fylder lidt på din disk. For at komme i gang med tablet anbefaler vi, at du bruger følgende:

Online sagssystem til butikker med værksted

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de mest almindelige spørgsmål her, når du skal finde hardware til dit kassesystem. Du er også velkommen til at kontakte os. 

Naturligvis.

Customers 1st er et online system, hvilket vil sige, at den kører i din internetbrowser. Customers 1st bruger normal web print, så du kan sagtens genbruge eksempelvis din bonprinter og computer. Du kan også supplere med det udstyr, du mangler fra os.

Du kan starte med at prøve systemet selv. Herefter ringer vi til dig og hjælper med spørgsmål og opsætning. Hvis du har behov for det, så er det også muligt at tilkøbe hardware og opsætning i din butik.

Det mest essentielle er en enhed til at bruge Customers 1st på f.eks. en computer eller tablet. Dernæst er en betalingsterminal vigtig, da du skulle kunne tage imod betalinger. Det kan f.eks. være en dankortterminal, MobilePay, kontanter m.m.

En bonprinter er ligeledes en god ting at have. Som det sidste er det godt at supplere med en kasseskuffe og en stregkodescanner.

Sagtens.

Det er der en del butikker, der gør i dag. På den måde kan du kombinere mobiliteten ved en tablet med den faste stationære løsning. Så kan du tage din tablet med rundt i butikken, eller hvis du skal have din “kasse” med ud af huset.

At bruge en desktop til kassesystemet er til dig, der gerne vil have en fast station med mulighed for at integrere en betalingsterminal. Denne løsning er ofte brugervenlig, da skærmen er stor, og man har mus og tastatur.

Kassesystemet på iPad eller tablet er til dig, der ønsker at give en mere billig og mobil betjening. Den gør dig i stand til at tage “kassen” med rundt i butikken. Hertil skal man vide, at man kun kan bruge vores bonprinter med Cloud Print.

Mange af vores kunder vælger at supplere med både desktop og iPad.

Ja. Vi har eksempelvis en Starter-pakke, hvor vi garanterer, at det virker og spiller. Vi anbefaler, at du kontakter os. På den måde kan vi evt. sammensætte den pakke, der passer til dit behov.

Det er jo ikke sikkert, at du har brug for alt, hvad vi sælger af hardware.