Online kasse- og værkstedssystem til telefon- og IT-forretninger

Vi tilbyder det eneste online sagsstyring- og kassesystem, der er skræddersyet til telefon- og IT værksteder. Vi har gjort det for at lette den administrative byrde fra dine skuldre, så du får mere tid og overblik i hverdagen. Og det virker. Læs med!

kassesystem til IT forretninger
wecoveryou bruger customers 1st kassesystem
Phone-rep bruger customers 1st kassesystem
onerepair bruger customers 1st kassesystem
itech-rep bruger customers 1st kassesystem

Et kassesystem bygget til telefon- og IT-branchen, der giver langt bedre overblik i hverdagen

WeCoverYou har fået langt større overblik over alle deres ordrer og arbejdskort med værkstedssystemet i Customers 1st. Hvordan har de det? Det kan du se i videoen.

Du får hele pakken med Customers 1st

Du kender det. Køen er lang ved kassen, værkstedet bugner med sager, og der skal ikke meget til før overblikket vælter. Med Customers 1st garanterer vi, at det aldrig kommer til at vakle igen. 

Vi har nemlig udviklet et online værkstedssystem til telefon- og IT forretninger, der hjælper dig med et større overblik over værksted, kundehistorik og lager.
Vi har blandt andet skabt en super smart kalenderfeature, hvor alle dine sager automatisk kan blive lagt ind. Så er der altid styr på dem, og ingen bliver glemt i farten. 

I systemet kan du også nemt se, hvilke opgaver, der afventer en reservedel, hvilke der er igangsat, står i kø osv. Det er helt ligetil og nemt at bruge, og giver dig masser af værdifuld tid, som du i stedet kan bruge på dine kunder.

kassesystem til IT forretninger
Telefon

Det eneste POS-system til telefon- og IT branchen

Det er rigtigt nok. Vi er faktisk de eneste, der har fokus på butikker, som både behøver kassesystem og et online værkstedssystem. 

Og derfor er vi også det ideelle valg til telefon- og IT forretninger, der som oftest kører salget ude i butikken, og foretager reparationer bagved på værksted.

Udover, at vi har udviklet et super brugervenligt og intuitivt kassesystem, så har vi nemlig også skabt en platform til personalet på værkstedet, der gør deres liv en hel del nemmere. 

Vigtigst, så kan I oprette og tildele arbejdskort – så I altid har styr på hvem, der ordner hvad, til hvornår. I får et fuldt overblik over jeres kunder, opgaver og ordrer, så fokus kan ligge 100% på reparation fremfor administration.

100% cloud-baseret system

Hvad betyder det egentlig, at et system er 100% cloud-baseret? Jo, helt enkelt så betyder det blot, at du kan bruge systemet fra hvilken som helst enhed. Customers 1st er nemlig online og virker til det hele.

I kan også bruge systemet samtidig, lige så meget I ønsker, så alle kan holde sig opdateret på kunder, ordrer, arbejdsopgaver og meget mere.

Et online POS-system sikrer også alle dine informationer og data, da vi gemmer det hele i skyen. Så kan du altid gå tilbage og finde en reparation eller kunde, uden problemer.

Telefon

Genbrug dit hardware og kom hurtigt i gang

Customers 1st er et af de eneste danske kassesystemer der er browser baseret. Det betyder at du hurtigt og nemt kan komme igang med at drive salg, uden at skulle investere i nyt hardware.

Vi har naturligvis også en hardware shop, hvis du står og mangler nyt hardware.

Tablet med Customers 1st kassesystem og C1st Pay terminal
Kæde

Vi er eksperter i kædebutikker

Kædebutikker er en af vores spidskompetencer. Så har du mere end én telefon- og IT forretning, og ønsker du et samlet overblik? Så er det os, du skal have fat i.

Fordi Customers 1st er baseret på en Rest API, der kort sagt gør det nemt at integrere systemet til andre systemer, så passer vi godt til kædeforretninger med unikke behov og et ønske om større overblik.

Vi har f.eks. en af markedets stærkeste og dybeste integrationer til e-conomic, som er det mest oplagte regnskabsprogram, hvis man har mere end én butik.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Over 4.000 butikker har allerede oprettet en gratis bruger i Customers 1st.

Salgs afdelingen

8 funktioner dine ansatte vil elske

Du får et værkstedssystem med fuld kundehistorik, kundebestillinger, arbejdssager m.m., som er skræddersyet til telefon- og IT-branchen.

Få adgang til et nemt og intelligent lagerstyringssystem med markedets bedste statusmodul – alt sammen samlet ét sted.

Customers 1st kan forbindes med dit regnskabsprogram som f.eks. e-conomic og Dinero. På den måde kan du automatisere din bogføring og frigive mere tid i hverdagen. Se alle vores regnskabsintegrationer her.

I Customers 1st kan du nemt oprette tilbud med eller uden moms og hurtigt sende faktura ud.

Med Customers 1st får du et kassesystem, som gør betjeningen nem for både dig, dit personale og ikke mindst dine kunder.

Se brugbar data om alle dine salg, omsætning, leverandører og meget mere med et tilhørende statistikmodul i Customers 1st.

Giv dine kunder automatisk besked på SMS, når deres sag eller bestilling er klar til afhentning i butikken – direkte fra kassesystemet.

Alle sager, serienumre m.m. bliver automatisk gemt i Customers 1st, så du har 100% styr på alle dine kunder.