18. apr. 2022

Derfor er et online kassesystem mere fleksibelt og driftssikkert

Myte: Man hører ofte, at det er mest driftssikkert at have en dedikeret “kassecomputer” med et fast installeret system, som gemmer din data lokalt. Det er faktisk det mindst fleksible og driftssikre, du kan vælge. Men hvorfor?
5 min. læsning
Online kassesystem til butikker
Linket blev kopieret

Hvad gør du, hvis dit kassesystem bryder sammen i dag?

Normen har i mange år været, at man har én kassecomputer, som ikke kan bruges til andet end at køre din kassesoftware. Disse er ofte dyre og hardwaren er ofte allerede outdated fra dag ét. 

Du betaler altså ret meget for gammelt hardware.

Derudover så har du et stort problem, hvis computeren bryder sammen, da du skal betale mange penge for en ny og vente på leveringen.  

Dette er aldrig et problem med et online kassesystem, da du blot kan tage din bærbar, en tablet eller sågar din telefon og betjene kunder med det samme – uden nogen opsætning.

Ekspedient ved kasse

Vores online system giver dig fleksibilitet

Der er ingen, der har lyst til at opleve et dyrt teknisk nedbrud. Med et online kassesystem opstår disse situationer aldrig, da din data konstant er gemt online i skyen.

Det vil også sige, at du altid har adgang til din data fra alle platforme – uanset hvor du befinder dig, og hvornår du logger på.

“Dengang vi fik vandskade og kassecomputeren gik ned, kunne vi ikke bare sætte strøm til en bærbar og komme videre. Vi måtte vente til den nye computer kom med posten. Alt sammen fordi det var låste og lokalt hostede systemer. Derfor er en cloud-baseret løsning LANGT hurtigere at komme videre med, hvis uheldet er ude.”

— Casper, Supporter i Customers 1st

Åbn flere betjeningsstationer, når du har travlt. Det er fremtiden.

Har du ekstra tralvt på bestemte tider af året? Black Friday, julesalg, januarudsalg m.m.?

Customers 1st er det eneste system i landet, hvor du på samme licens kan logge ind på et ubegrænset antal enheder samtidig og begynde at betjene kunder. 

Vores unikke hardware og betalingsterminalintegration virker på tværs af enheder, så det kræver ingen konfiguration at åbne flere kasser. 

Det sparer dig tid og gør din butik langt mere fleksibel end det, du kan med de gængse POS-systemer i dag. 

Status

Ingen avancerede installationer

Der er ikke længere grund til at frygte en dyr og avancerede installationsproces. Du kan faktisk komme i gang med det samme ved at oprette en gratis konto. Det eneste, du skal bruge, er en internetforbindelse. Så logger du bare ind og begynder at bruge systemet. Så simpelt er det.

Desuden behøver du ikke at betale for ekstra hardware, hvis du har i forvejen, og du skal ikke bekymre dig om komplekse dataoverførsler, da alt dette klares automatisk.

Skyen muliggør udvidet kompatibilitet

Hvorfor investere i et system, der ikke kan gemme kundeoplysninger til din kundeklub eller integrere med det e-mail system og regnskabsprogram, som du bruger?

Kompatibilitet med andre platforme er nøglen til at sikre sig et effektivt kassesystem i længden. Og det er denne kompatibilitet, der gør, at en online løsning bør være dit foretrukne valg for din virksomhed.

Integrationer

“Med et 100% online kassesystem er du total uafhængig af hardware og platform. Det maksimerer din driftssikkerhed og gør, at du blot kan logge ind på de enheder, du allerede har, så du bliver uafhængig af både dyrt og outdated hardware.”

— Rasmus, Medstifter af Customers 1st

Giv dine ekspedienter viden direkte ved hånden

Med et online kassesystem får du helt nye muligheder i din forretning. Det kan åbnes i din foretrukne internetbrowser (f.eks. Chrome eller Safari) på computere såvel som iPads, tablets og smartphones.

Det gør din betjening af kunder langt mere fleksibel, da du kan fremsøge og scanne varer ‘på gulvet’ og afslutte købet, uanset hvor du befinder sig. En uundværlig fleksibilitet og adgang til viden, der kan gøre underværker for din forretning – især i de travle perioder.

Læs mere om kassesystem til iPad her.

Oppetid og internetforbindelse

Customers 1st er afhængig af en internetforbindelse. Så hvad gør du, hvis internettet er nede? 

Det heldige er, at vi alle stort set har en smartphone i lommen og med denne, kan du blot dele dit internet eller betjene fra din telefon.

Hvis du vil være ekstra sikker, så kan du købe et 4G/5G modem, du kan have liggende som backup – og til relativt få penge. 

Vores oppetid på selve systemet kan altid findes her.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023