Vores kunder

WeCoverYou sikrer sig bedre kontrol over ordrer og arbejdskort

Customers 1st har leveret en komplet sags- og kasseløsning til butikken WeCoverYou. Læs videre og hør hvordan.

“Vi opretter flere tusinde sager på telefonreparationer om året og har altid en meget lang kø af kunder, der gerne vil betjenes. 

Med Customers 1st er der både styr på værkstedet og betjeningen ved kassen.”

Patrick Wiuff, Butikschef i WeCoverYou, Rosengårdscentret

Online sagsstyringssystem skaber overblik og mere kontrol

Køen bliver lang ved kassen, værkstedet bugner med kundesager, og der skal ikke meget til, før overblikket vælter. Det ville telefon- og IT-butikken i Rosengårdscentret, WeCoverYou, gerne undgå. Og det kunne Servicepos hjælpe med.

Vi tilbyder et online sagsstyringssystem, der gør den administrative byrde meget lettere. På den måde får WeCoverYou et bedre overblik og mere kontrol i hverdagen.

IT reparationer
Customers 1st kassesystem

Digitale arbejdskort gør dagligdagen nemmere

WeCoverYou opretter flere tusinde sager på telefonreparationer om året. Af denne grund har de brug for et solidt overblik og muligheden for at styre hver enkelt kundesag ned til mindste detalje.

Ved at oprette digitale arbejdskort kan WeCoverYou hurtigt se hvem, der ordner hvad, til hvem og hvornår.

På den måde sikrer de sig en nemmere dagligdag og et centralt fokus på reparationen og kundeservicen frem for unødvendig administration.

Et intuitivt kassesystem, der forbinder lager og kundesager

Customers 1st er et af de eneste POS-systemer, der har fokus på både kassesystem og sagsstyring. Her er to funktioner i systemet særligt værdifulde for WeCoverYou.

Først og fremmest har kassesystemet indbygget lagerstyring, hvilket bruges til overblik over lager og direkte salg i butikken. Dernæst det gnidningsløse samspil mellem kassesystemet og kundesagerne.

Når WeCoverYou er færdig med en kundesag, bliver den automatisk ført over i kassesystemet, så den er klar til betaling.

WeCoverYou

6 udvalgte funktioner som telefon og IT forretningerne elsker

Få en nem og overskuelig liste- og kalendervisning af dine opgaver, sager og bestillinger. Læs mere om vores Sagsstyring her.

Søg hurtigt og nemt al data frem på dine varer i systemet, så du sparer tid og kan give bedre vejledning til dine kunder. Læs mere om vores hurtige søgefunktion her.

Alle bestillinger, kunder og varer bliver automatisk gemt i systemet, så du altid har styr på kunderne. Læs mere om kundehistorikken her.

Opret faktura til dit regnskabsprogram direkte fra sagsstyringssystemet i Customers 1st, så du sparer tid. Se alle vores integrationer til økonomi- og regnskabsprogrammer her.

Et indbygget kassesystem, der er simpelt at bruge, og som gør betjeningen nem for både dig og dit personale. Læs mere om vores online kassesystem her.

Giv automatisk besked på SMS, når en bestilling er klar til afhentning, eller hvis en bestilling er ankommet i butikken. Læs mere om automatiske servicemeddelelser via SMS her.