Funktioner

Sælg gavekort, der både fungerer online og i butikken

Få et skræddersyet plugin, der gør det muligt for kunder, at indløse deres gavekort både online og i butikken.

Udsted gavekort nemt og hurtigt

Med vores gavekortsfunktion kan du nemt og hurtigt udstede og modtage gavekort. Det samme gælder depositum og tilgodebeviser.

Du sælger et gavekort på samme måde som du sælger en vare. Kunden bestemmer beløbet, og du bestemmer udløbsdatoen.

Man kan altid gå tilbage i sin købshistorik og søge på gavekortnummeret eller endda den kunde som har købt gavekortet. Du kan blandt andet bruge funktionen til at få overblik over udstedte gavekort og tilgodebeviser.

I kassesystemet kan du altid se hvor mange gavekort der er blevet brugt, hvor meget saldoen er på, og få vist både indløsningen og udstedelsen af gavekortet.

Når du sælger en vare, og kunden vil betale med sit gavekort, slår du ganske enkelt varen ind på samme måde som altid, og trykker betaling med gavekort.

Tilgodebeviser og depositum

Det samme gælder med tilgodebeviser. Eksempelvis hvis kunden skal returnere en vare med byttemærke men uden kvittering, kan du udstede et tilgodebevis direkte i kassesystemet. Tilgodebeviset kan bruges på samme måde som gavekort.

Hvis du er en forretning som enten har værksted for cykler, smykker mm. har du sikkert kendskab til depositum. I nogle tilfælde kan det nemlig være relevant at modtage forudbetaling for reparationer.

Det gør du ganske enkelt inde i sagsstyringfunktionen, hvor du kan tilføje et valgfrit depositum til den specifikke sag.