Indhold
Linket blev kopieret
Online kassesystem til butikker
28. mar. 2023

Hvad koster et kassesystem?

Det svarer lidt til at spørge en teenager om deres planer for fremtiden. Der er ikke noget konkret svar, og det afhænger af en masse ting.
8 min. læsning

Det er måske ikke helt så indviklet. Så lad os lige tage et andet eksempel, der giver lidt mere mening.

Du kan lidt sammenligne det med at spørge: ”Hvor meget koster en bil?” 

For det afhænger af, hvilken type bil du vil have, hvilket ekstraudstyr du vil tilføje, og hvilke behov du har.

Prisen afhænger af en masse faktorer, og i sidste ende er der ikke én fast pris. Den er faktisk næsten lige så variabel som vejret i Danmark.

Men lad os alligevel prøve at finde lidt klarhed i prisjunglen på kassesystemer.

Fordelene ved et moderne kassesystem

Et kassesystem behøver ikke længere at være en stor og klodset maskine, der kun kan betjenes fra én plads i butikken.

I dag kan du tilgå det fra enhver enhed, så længe du har adgang til internettet. Så hvis du har en smartphone, tablet eller computer, så er du i gang.

Tænk på det som at have en flyvende tjenestepige, der svæver rundt i butikken og tager sig af alle transaktionerne. Du kan være hvor som helst i butikken, og alligevel være på toppen af det hele.

Det giver dig langt mere fleksibilitet og kontrol, og du kan endda tjekke dine virksomhedsdata fra din sofa derhjemme – så længe du har mobildata eller en internetforbindelse.

Og det bedste af det hele? Du behøver ikke at bekymre dig om en besværlig installation.

Det hele kan klares online på ingen tid, og du behøver ikke at have en installatør på besøg.

Det betyder også, at du kan spare penge på hardware og software, da du ikke behøver at investere i en stor og tung maskine. 

Med et online kassesystem kan du starte forholdsvis enkelt og derefter tilføje flere funktioner, når det er nødvendigt. Det er som at bygge med legoklodser, men med færre tårer og mere sjov.

Customers 1st kassesystem til butikker

Men.. Hvilke faktorer kan påvirke prisen?

Jeg fik i starten mellem linjer nævnt, at prisen på et kassesystem afhænger af, hvilken type kassesystem du vil have – med hvilke ekstra funktioner, og hvilke behov du har. 

Når det kommer til at købe et kassesystem, er der typisk to hovedomkostninger: hardware og software. Men der er også en tredje. Nemlig betalingsløsningerne.

Lad mig lige gennemgå dem for dig.

Hardware

Hardwaren er selve kassesystemet og alt det udstyr, der følger med.  

Jo mere avanceret udstyr du skal bruge, jo dyrere bliver det. Men det betyder også, at du kan imponere dine kunder med en fancy touchskærm og en lynhurtig kvitteringsprinter.

Faktisk er de fleste kassesystemer kompatible med forskellige typer af hardware, hvilket betyder, at du kan genbruge din eksisterende hardware, hvis du ønsker det.

Alternativt kan du supplere din nuværende hardware med nyt udstyr eller investere i helt nyt hardware, men det vil selvfølgelig påvirke den samlede pris for dit kassesystem.

Software

Dernæst har du softwaren – selve hjernen i dit kassesystem. Jo flere funktioner, jo højere pris.

Når du skal vælge software til din forretning, er det vigtigt at sikre dig, at den har de funktioner, som er nødvendige for din forretnings drift. Det kan være alt fra rapportering og lagerstyring til digital opgavestyring og analyser.

Derudover skal du også være opmærksom på, at de fleste softwares kræver enten et månedligt eller årligt gebyr.

Betalingsløsninger

Derudover skal du også tage højde for hvilke betalingsløsninger, du har brug for.

Nogle kassesystemer kommer med en indbygget betalingsløsning, mens andre kræver, at du selv administrerer separate kontrakter, gebyrer og betalinger med en tredjepart. 

Jo flere betalingsmuligheder, jo flere gebyrer – men det er trods alt bedre end kun at tage imod kontanter og risikere at miste en kunde.

Alt i alt kan prisen på et kassesystem variere meget afhængigt af, hvor meget du skal bruge på hardware, software og betalingsløsningen. 

Det er vigtigt at tage alle disse faktorer i betragtning, når du beslutter dig for, hvilket kassesystem der er det rigtige for dig og din forretning.

Og bare rolig. Det skal jeg nok også hjælpe dig med. Følg med her.

Betaling

Hvad har du brug for?

Først og fremmest skal du overveje størrelsen på din forretning.

Hvis du har en lille butik, har du måske ikke brug for et kassesystem med en masse ekstrafunktioner. 

Eller måske du i fremtiden ønsker at udvide? Så bør din løsning være skalerbar.

Men hvis du derimod driver en større butik eller en restaurant med flere afdelinger, vil du måske have et mere avanceret system, der kan håndtere flere transaktioner og lagerstyring. 

Dernæst skal du tænke på, hvad du vil bruge dit kassesystem til ud over at tage betalinger.

Har du brug for funktioner som lagerstyring, sagsstyring, fakturering, kundeoplysninger eller rapportering? Jo flere funktioner du har brug for, desto mere avanceret system vil du sandsynligvis have brug for.

Kassesystem til smykkebutikker

Hvad koster Customers 1st for dig?

Customers 1st tilbyder en effektiv måde at spare tid samtidig med at levere enestående kundeoplevelser.

Med vores kassesystemsløsning kan du droppe det manuelle arbejde og i stedet fokusere på at servicere dine kunder.

Vores abonnementsmodel betyder, at du betaler én måned forud ad gangen og kan vælge den pakke, der passer bedst til din forretning – uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed, en lille, mellem eller stor virksomhed eller en enterprise-virksomhed.

Priserne varierer afhængigt af de forskellige pakker, men den mest populære og foretrukne pakke blandt de fleste butikker er vores komplette løsning til 649 kr. om måneden.

Med denne pakke får du et kassesystem med en kapacitet på op til 10.000 produkter, sagsstyring med op til 200 sager om måneden, indbygget kundemodul, indkøbsmodul, statusmodul, salgsrapporter og statistikker samt mange andre smarte funktioner.

Vi tilbyder en fleksibel løsning, der passer til dine behov, uanset om du ønsker en mindre pakke eller en større med flere funktioner. 

Customers 1st tilbyder en løsning, hvor forretningens størrelse ikke påvirker prisen på kassesystemet.  

Det betyder, at du kan have så mange brugere i systemet, som du ønsker, uden ekstra omkostninger, når du har den store pakke.

Vi tilbyder også muligheden for udvidelser og integrationer, der er skræddersyet til netop din forretning. Hvis du har brug for mere hardware, hjælper vi dig også gerne med det.

Vores mål er altid at gøre det enkelt for dig at komme i gang med Customers 1st.

Så, hvordan kommer du i gang?

Det er faktisk ganske enkelt.

Du kan oprette en konto og afprøve systemet gratis i 14 dage. 

Efter prøveperioden står vi altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller hjælpe med opsætningen. Vi viser dig også gerne alle de fordelagtige funktioner i vores system.

Du kan kontakte os og fortælle om din nuværende opsætning og dine fremtidige ønsker, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023