Vores kunder

Rosenholm Have & Park får fuldt værkstedsoverblik

Customers 1st har leveret en komplet værksted-, opgave- og kasseløsning til forretningen Rosenholm Have & Park samt hjulpet med automatiske vinterindkaldelser på SMS. Se hvordan herunder.

“Vi er super glade for Customers 1st, det har gjort vores hverdag meget nemmere og mere overskuelig. Vi bruger især værksteds- og servicedelen til at holde styr på vores opgaver og indkalde folk til deres årlige service af robotklippere.

Det, at det kører automatisk, tjener vi faktisk en del ekstra penge på nu.”

Helle Hansen, Medejer af Rosenholm Have & Park

Med et unikt POS-system kommer fuldt værkstedsoverblik

Rosenholm Have & Park var på udkig efter et unikt værkstedssystem, der kunne give dem et fuldt overblik i dagligdagen. Det kunne Servicepos hjælpe med.

Som en af de eneste POS-systemer på markedet tilbyder Servicepos et indbygget sagsstyringssystem med fuldt overblik over igangværende opgaver.

For Rosenholm Have & Park betød det bl.a. et langt bedre overblik over maskiner, der kommer ind til service, hvor mekanikerne nemt og hurtigt kan hente og sortere i digitale arbejdskort.

Rosenholm ekspedient bruger kassesystem
Customers 1st kassesystem

Intelligent lagerstyringssystem forenkler hverdagen

Det er essentielt for Rosenholm Have & Park at have et kontrolleret og fuldt overblik over deres lager. Med Customers 1st’ live lagerstyringssystem er deres lager altid opdateret, så de hurtigt og nemt kan slå en vare op med al den information, de skal bruge til at servicere deres kunder. Det betyder alt lige fra produktbeskrivelse, lagerplacering, servicetjek, pris og meget mere.

Alt sammen styret fra bare ét sted, hvilket i den grad forenkler en normalvis travl hverdag.

Automatiske vinterindkaldelser styrker kunderelationen

Høj kundeservice og positive kundeoplevelser er fortsat (og ikke overraskende) i forreste linje for landets detailforretninger.

Dette gælder også Rosenholm Have & Park, som var på udkig efter en måde, hvorpå de kunne styrke kunderelationer og samtidig automatisere deres årlige vinterindkaldelser på robotplæneklippere.

Via Customers 1st sender Rosenholm Have & Park nu en automatisk besked ud til deres kunder i efteråret, som minder dem om deres serviceeftersyn. En automatiseret service, som sparer dem tid og samtidig styrker relationen til deres kunder. 

Rosenholm Have & Park får fuldt værkstedsoverblik

6 udvalgte funktioner som have og park forretninger elsker

Nemt og overskueligt værkstedssystem skræddersyet til have og park forretninger med fuld kundehistorik. Læs mere om vores Sagsstyring her.

Søg hurtigt og nemt al data frem på dine varer i systemet, så du sparer tid og kan give bedre vejledning til kunder. Læs mere om vores hurtige søgefunktion her.

Alle bestillinger, kunder og varer bliver automatisk gemt i systemet, så du altid har styr på kunderne. Læs mere om kundehistorikken her.

Sæt systemet op til automatisk at kalde kunder ind til vinteropbevaring via SMS-beskeder.

Et indbygget kassesystem, der er simpelt at bruge, og som gør betjeningen nem for både dig og dit personale. Læs mere om vores online kassesystem her.

Nemt og intelligent lagerstyring med Danmarks bedste status-funktion, der konstant holder dit lager opdateret. Læs mere om vores lagerstyring her.