Indhold
Linket blev kopieret
Nyheder maj
1. jun. 2022

Nyheder maj 2022

Maj måned er slut, og som altid vil vi give dig et recap på, hvad der er sket af spændende ting og sager i Customers 1st. Læs med her.
4 min. læsning

Omend vejret ikke heeelt er derefter, så nærmer vi os sommeren. Og endnu en gang har vi brugt den forgangne måned på at optimere vores platform og skabe nye smarte funktioner.

Det kan du læse meget mere om herunder.

Læs også: Nyheder april 2022

Ny funktion: Angiv farver på dine faner

Vidste du, at anvendelse af farvekoordinering i den daglige arbejdsproces kan være en utrolig effektiv spiller, når det kommer til at være mere produktiv? 

Ofte tilføjer det langt mere orden og struktur i hverdagen. Derudover fungerer vores hjerner også sådan, at vi langt hurtigere behandler farver, end vi kan læse tekst.

Derfor er det nu muligt at angive dine egne farver på fanerne under Sagsstyring. På den måde kan du selv bestemme, hvilke farver der skal være på dine opgaver.

Skal alle dine igangværende sager eksempelvis være gule, og skal de færdige være grønne? Det er helt op til dig.

Angiv farver

Ny funktion: Mulighed for masse-opdatering af varianter

Der findes ikke noget mere tidskrævende, end når du manuelt skal ændre den samme oplysning på op til flere forskellige varianter – én ad gangen.

Det vil vi gerne undgå, at du spilder din tid på, da det er noget af en tidsrøver.

Når du fremadrettet vil ændre samtlige varianters oplysninger til det samme – eksempelvis ved kostprisen eller produktbeskrivelsen – så kan du nu gøre det hurtigt og nemt med kun få klik.

Du kan læse mere om masse-opdatering af dine varianter i vores mere uddybende guide lige her.

Varianter

Opdatering til Windows 11

Microsoft er kommet med deres nye flagskib, Windows 11. Det betyder, at du skal tage stilling til, om du vil opdatere eller vente?

Vores råd er (kort sagt): Vent lidt endnu.

Vi er nemlig i fuld gang med at teste alle tænkelige scenarier i forbindelse med print og betalinger, og vi skal nok melde ud, når vi er 100 procent sikre på, at opdateringen til Windows 11 ikke påvirker Customers 1st negativt.

Windows

Ny integration: SUMOshop

Vi bød endnu en webshopudbyder velkommen til vores familie i maj måned; og det er SUMOshop.

Denne integration mellem Customers 1st og SUMOshop gør den daglige arbejdsproces langt nemmere for butiksejere, da de langt sjældnere skal bevæge sig frem og tilbage mellem deres webshop og kassesystem, når de skal opdatere deres lager.

SUMOshop-ejere kan altså helt automatisk synkronisere alle deres produkter på tværs af deres webshop og Customers 1st (og en masse andet).

Du kan læse meget mere om integrationen, som er udviklet af SUMOshop selv, lige her.

Sumoshop

Et gratis tjek af nuværende indløsningsaftale

Indløsningsaftale

Er du en af dem, der gaber ved tanken om indløsningsaftaler?

Det kan være utrolig kedeligt at læse om og ikke mindst en jungle at finde rundt i. Desuden er det de færreste, der sætter sig ind i, hvad de egentlig betaler, og om det kan gøres smartere og billigere.

Men ønsker du, at dine kunder skal kunne betale med kort i butikken eller webshoppen, så er det altså nødvendigt med en indløsningsaftale.

Derfor valgte vi i maj at tilbyde et gratis tjek af butikkers nuværende indløsningsaftale, så de hurtigt ikke blev i tvivl, om de havde den bedste løsning eller ej.

Heldigvis er det ikke for sent at få et gratis indløsningstjek.

Bare send os en mail, så vender vi tilbage til dig.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023