Indhold
Linket blev kopieret
Nyheder fra januar 2023 i Customers 1st
3. feb. 2023

Nyheder fra januar 2023

Så er 2023 skudt i gang, og vi har nu nået udgangen af den første måned. Få et overblik over de allerstørste nyheder her.
6 min. læsning

Januar måned er nu forbi.

Derfor er det endnu en gang blevet tid til at tage et kig på, hvad der er sket af spændende sager i Customers 1st den første måned i året.

Nyt år. Ny identitet. Nyt website.

Lad os starte med den mest åbenlyse.

Vi har trods alt teaset omkring nyheden i et stykke tid, men torsdag den 19. januar 2023 kunne vi endelig løfte sløret for, hvad vi har arbejdet på det seneste års tid.

Vi har nemlig arbejdet hårdt på, hvordan Servicepos som brand bedre kan afspejle vores nuværende værdier og fremtidige planer.

Ud fra dette har vi besluttet at udskifte navnet og give vores brand et stort visuelt løft.

Vi har derfor vinket farvel til Servicepos og budt velkommen til Customers 1st i stedet. 

Nu kan vi slet ikke få armene ned over, at det endelig er blevet en realitet, og ikke mindst at vores nye hjemme er ude at leve!

Hvis du er nysgerrig på at læse mere om, hvorfor vi har skiftet, og hvad det betyder, kan du gøre det her: Servicepos skifter til Customers 1st.

Pressebillede
Fra venstre: Rasmus Melbye, Brian Jakobsen & Lasse Melbye.

Vi har fået en ny Facebook-side

I forlængelse af vores helt store rebranding af Servicepos, har det også betydet, at vi har måtte oprette en helt ny Facebook-side.

Fremadrettede kan du altså finde Customers 1st’ Facebook-side ved at klikke her, hvor du kan ”like” – eller ”synes godt om”, som det hedder på godt dansk.

På den måde kan du følge med i, hvad der sker i og omkring Customers 1st. 

For når du vælger at ”synes godt om” vores side, vil du nemlig automatisk få besked, når der er nyt fra os. Samtidig er du også med til at sende et signal om, at Customers 1st er værd at holde øje med – hvilket vi selvfølgelig ikke vil brokke os over. 😉

Ananas i egen juice

Okay. Vi anerkender gerne, at denne nyhed er lidt “ananas i egen juice”

Men vi synes alligevel, at det er ret vildt, at vi har fået så mange flotte ord og god respons på vores rebranding og nye identitet – både fra kunder, samarbejdspartnere og alle mulige andre.

Det er vi utrolig stolte af og taknemmelige for.

I dagene efter nyheden blev meldt ud, ramte vi både DetailWatch, RetailNews, Fyens, Erhvervsliv Odense m.fl.

I disse taler Brian, CEO & medstifter af Customers 1st, lidt mere om, hvorfor vi har tilpasset vores identitet, ændret navn og ikke mindst vores ambitioner for fremtiden.

Alle artikler er super fine og velskrevne.

Customers 1st er i medierne
Screenshot af artikel på DetailWatch.dk.

Ny funktion: Opdatering af statusmodul

Som du nok ved, så er januar ofte også ensbetydende med, at status-sæsonen er over os.

I den forbindelse har vi fået en masse god respons og ikke mindst feedback fra vores kunder, der har brugt statusmodulet i Customers 1st.

Dem har vi selvfølgelig lyttet til, og det har medført, at vi har lavet et par ændringer samt tilføjet hist og her for at gøre systemet bedre og statusoptællingen endnu nemmere.

Mere specifikt har vi tilføjet mere produktinformation på alle ikke-optalte varer. 

Vi har tilføjet “Note” som fane i CSV-udtrækket fra status, så du kan se, hvilken optællingsliste din vare er talt på. 

Du kan også nu på alle dine afsluttede varer se, hvilke filtre du har sat i forbindelse med nulstilling af dine ikke-optalte varer. 

Til sidst har vi også ændret det til, at hvis en status afbrydes, så kan du ikke lave en ny optælling, før du har færdiggjort/afsluttet den tidligere statusoptælling.

Statusmodul i lagerstyringssystem i Customers 1st

Ny funktion: Send emojis til dine kunder

Du kender godt emojis, ikke? 

De små gule, søde ansigter, man ser overalt på sociale medier og i tekstbeskeder?

Pointen er, at vi nu understøtter disse i de automatiske SMS’er, du sender ud til dine kunder. Det betyder, at du har mulighed for at supplere dine SMS-budskaber med emojis.

Det er perfekt til at gøre dine budskaber lidt mere “menneskelige” og til at fremhæve særlige pointer i de SMS’er, du sender ud.

Vær dog opmærksom på, at når du bruger emojis – altså andet end de standard bogstaver, vi alle kender – så vil længden på en SMS gå fra 170 tegn til 60 tegn i stedet.

Du kan læse meget mere om, hvordan SMS’er i Customers 1st fungerer i vores support-guide her.

Andre forbedringer og rettelser i systemet

Udover ovenstående nyheder, så har vi også lavet en række andre mindre forbedringer og rettelser i Customers 1st’ systemet.

Det indebærer blandt andet, at du nu kan fremsøge kundeindbetalinger via salgshistorikken. Der vises også nu en advarsel, hvis du forsøger at bruge et gavekort, der er udløbet. 

Derudover har vi optimeret søgningen i arbejdskort, og når du opretter et arbejdskort fremadrettet, så vil du blive sendt direkte over til det nyoprettede arbejdskort.

Disse er selvfølgelig kun et lille udpluk af alle de ændringer, der er kommet. Så hvis du gerne vil have det fulde overblik over forbedringerne, kan du altid logge ind i Dashboardet på Customers 1st.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023