Indhold
Linket blev kopieret
Ekspedient i butik bruger Customers 1st kassesystem på ipad/tablet
27. jun. 2022

6 grunde til butiksejere skifter til et iPad-baseret kassesystem

Forestil dig et øjeblik, at du går ind i din yndlingsbutik. Du ved præcist, hvad du skal bruge, men kan ikke finde det. Du finder en medarbejder på gulvet, som hiver en iPad frem og slår varen op med det samme for dig.
5 min. læsning

Vi kan lige så godt indse det. IPads og andre tablets er ikke kun til at se film på længere.

De hører nu også til i detailverdenen.

Jovist, er der mange butiksejere, der stadig klamrer sig til de store og gamle kassesystemer, der er fastkoblet til én disk, men modsat er langt de fleste butiksejere også ved at indse fordelene ved at gå trådløst med et iPad-baseret kassesystem i stedet.

Jeg har derfor samlet 6 primære grunde til, hvorfor butiksejere i dag – især mindre butikker – skifter til iPads, når de skal betjene deres kunder.

Fordi du har adgang fra hvor som helst

Først og fremmest har du adgang til alt lige fra lagerinformation og relevante salgsrapporter, uanset om du befinder dig i eller uden for butikken. Det eneste du skal bruge er en internetforbindelse. På den måde kan du nemt planlægge og orientere dig omkring din forretning.

Fordi du lettere kan skabe unikke kundeoplevelser

En butiksejer (eller en medarbejder for den sags skyld), der husker en tilbagevendende kunde, kan spille en stor rolle for kundens indtryk af brandet.

Måske kender du det også godt selv? Det kan et kassesystem på iPad hjælpe dig med.

Ved at oprette kundeprofiler, inkludere købshistorik, kontaktoplysninger, notere dine kunders præferencer osv. kan du gøre ethvert besøg i butikken unik og mindeværdig for dine mest loyale kunder.

To ekspedienter bruger kassesystem på tablet til at scanne varer i butik

Fordi det bliver nemmere at tilbyde kunderne det, de leder efter

Når du har et iPad-baseret kassesystem, er det bare en smule nemmere at yde lidt ekstra for sine kunder. 

Særlige rabatter og gavekort kan selvfølgelig også gøre en stor forskel, men har du samtidig alle dine produktoplysninger lige ved hånden, når du bevæger dig ud på “gulvet”, kan du langt nemmere fremstå som ekspert og samtidig tage imod betalinger direkte på stedet.

Fordi de største fordele kommer med skyen

Okay. Nu bliver det lidt teknisk. Men en af de største fordele ved et kassesystem på iPad er, at det er cloud-baseret.

Hvis du allerede er Servicepos-kunde, så har du formentlig hørt dette udtryk før og ved, hvordan det hjælper butikker. Men er det modsat et helt nyt udtryk for dig, kan jeg opsummere det med disse 3 fordele:

Det betyder ingen manuelle downloads, fysiske installationer eller lignende. Det hele sker gratis og automatisk – uden du skal løfte en finger.

Alle dine kunde- og salgsdata bliver automatisk og sikkert gemt online, så du ikke skal bekymre dig om at miste din data.

iPad-baserede kassesystemer er ofte designet til at kunne tale sammen med andre systemer som f.eks. webshops, regnskabsprogrammer og marketingplatforme. Så kan du langt nemmere bruge flere systemer på en gang.

Status

Fordi æstetikken skriger “moderne”

Jeg indrømmer gerne, at den her er en af de lidt mere subjektive, men der er altså bare noget ved et iPad-baseret kassesystem, som skriger “minimalistisk” og “moderne” som et ældre kasseapparat ikke kan.

Jovist passer den moderne stil ikke til alle butiksejere, men hvis du leder efter en opgradering, så er der en god chance for, at en iPad på disken eller gulvet kan give dig det æstetiske løft, som din butik har brug for.

Fordi det bare er langt mere fleksibelt

Uanset om du planlægger at åbne en pop-up butik, deltage i en messe eller vil åbne en kiosk, så er det blevet langt nemmere for butiksejere at komme i gang fra start.

Du skal blot medbringe en iPad, et hotspot (hvis der ikke er WiFi på stedet), en kortlæser, en eventuelt bonprinter, og det er som om, at du aldrig forlod din butik.

Det er altså slut med at bekymre sig, om lageret stemmer, når dagen er omme, eller om at afvise potentielle kunder, der ikke kan betale med kontanter.

Når du integrerer en iPad i din butik åbner du automatisk også op for nye oplevelser og muligheder.

Og dét er den største grund til at flere og flere butiksejere i dag vælger at skifte til et iPad-baseret kassesystem.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023