Indhold
Linket blev kopieret
Nyheder September
1. okt. 2022

Nyheder september 2022

September er forbi, og det er endnu en gang blevet tid til at gøre status. Læs med og bliv klogere på, hvad vi blandt andet har lavet den forgangne måned.
4 min. læsning

September er slut, og vi kan nu mærke, at det er blevet ‘ægte’ efterår. Som altid har vi samlet et overblik til dig over, hvad der er sket af spændende sager i Customers 1st og ikke mindst vores POS-system, så du er helt up to date.

Læs også: Nyheder august 2022

Tre nye ansigter i vores team

Der er fuld fart på Customers 1st. Derfor har vi i september måned kunne byde hele tre nye ansigter velkommen i vores team.

De hedder Benjamin, Mikkel og Aske (fra venstre på billedet).

De har alle tre tilsluttet sig vores salgsafdeling, hvor de skal hjælpe os med at skaffe flere leads og generelt råbe ekstra højt omkring Customers 1st.

Det glæder vi os til!

Aske, Benjamin, Mikkel
Ny funktion: Mere specifikke rettigheder til dine brugere

Brugerstyring er ikke nogen ny funktion i Customers 1st, når det kommer til hvilke brugere, der skal have adgang til hvad.

Men nogle butikker har stadig efterspurgt, at de nuværende begrænsninger og rettigheder gerne måtte være lidt mere specifikke, så de har bedre kontrol over, hvad deres brugere i POS-systemet kan tilgå af funktioner og moduler.

Derfor har vi tilføjet en række nye muligheder i begrænsningen, så du nu bedre kan styre, hvad dine brugere skal kunne tilgå. Det indebærer eksempelvis gavekort, og vi arbejder på at tilføje flere i fremtiden.

Du kan læse mere om hvordan du benytter brugerstyring og begrænsninger her.

Rettigheder
Kundehistorie: 5 hurtige til SpejderGEAR

I Rødovre ligger Danmarks største grejbutik SpejderGEAR, der huser mere end 350 kvadratmeter med alt, hvad et outdoorhjerte begærer.

Og i Customers 1st har vi været så heldige, at de for nyligt har valgt at bruge vores online kassesystem i hverdagen – herunder også lagerstyringen og indkøbsmodulet.

I den sammenhæng havde vi en kort snak med butiksejeren Peter for at høre, hvad de synes indtil videre.

Det blev til en lille historie, som du kan læse lige her.

SpejderGear
Over 4.000 oprettede brugere

I september måned var vi så heldige at runde over 4.000 oprettede brugere i vores POS-system.

Det er vi ret stolte af, og derfor skal det selvfølgelig også nævnes her. 

Det betyder samtidig, at der er fuld fart på Customers 1st. Og i den sammenhæng lover vi, at vi fortsætter med at knokle for at gøre butikkernes arbejdsgange så nemme som muligt.

4000
Andre forbedringer af funktioner og rettelser i systemet

Udover de ovenstående bemærkninger har vi som altid lavet en række andre forbedringer og rettelser i vores POS-system.

Det involverer blandt andet muligheden for at vælge enkelte kasser, hvor man ikke ønsker at modtage kontant betaling. Når du laver en vareleverandørfaktura i Customers 1st, så bliver fakturanummeret nu også overført til din e-conomic, hvis du bruger dette. Og forsøger du at oprette et salg, uden der er tilføjet en vare med et serienummer eller stelnummer, så får du en advarsel først, så du er opmærksom på dette.

Du kan få hele overblikket over alle rettelser og forbedringer, når du logger ind i Dashboardet på Customers 1st.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023