Indhold
Linket blev kopieret
medarbejder taler med kunde og kigger på best of breed pos-systemet på en ipad
7. sep. 2023

Best of breed: Derfor valgte vi det til vores POS-system

I dag handler det om at skabe en god og gnidningsfri rejse for kunderne, uanset om de handler i butikken, online eller på farten. Og i den sammenhæng kan det være en fordel at vide, hvad en best of breed løsning kan tilbyde din forretning.
7 min. læsning

Da vi startede Customers 1st, var det vigtigt for os at vælge en retning, der ville gøre det muligt at blive et best of breed online POS-system.

Men inden, at vi går i dybden med, hvorfor vi har valgt at basere hele vores system på et best of breed mindset, er det vigtigt at forstå forskellen på best of suite og best of breed – så hæng på.

Best of Breed vs. Best of Suite

Best of suite-strategien handler om at tilbyde en omfattende pakke af forskellige værktøjer og løsninger. 

Det vil sige at tilbyde alt fra kassesystemer, lagerstyring, markedsføring og meget mere i én løsning. 

Den forsøger at være en jack-of-all-trades, men det kan nogle gange resultere i, at ikke alle funktioner er lige så optimerede som ved en best of breed løsning.

Så det er lidt ligesom en stor all you can eat buffet med mange forskellige retter, hvor alt er inkluderet, men maden er måske ikke altid lige god.

Men når vi arbejder efter et best of breed mindset, er der sat en retning, og der bliver kun fokuseret på en enkelt gennemarbejdet løsning. 

Det betyder nu, at buffeten er gået fra all you can eat, til en michelin kok, som har perfektioneret at lave den saftigste og mest møre bøf, du længe har smagt.

Så den helt store forskel på de to løsninger er, at best of suite er ét stort system, der varetager flere eller alle funktionsområder i din forretning, mens best of breed er flere specifikke og integrerbare systemer, der dækker hver deres enkelte funktionsområde med dybdegående funktionalitet.

medarbejder vejleder kunde med best of breed pos-system i hånden

Derfor valgte vi best of breed

I en moderne verden som vores, tror vi på, at denne tilgang til software er banebrydende, og med god grund. 

Hvem kan ikke lide skræddersyede løsninger, hvor du har mulighed for at vælge et stykke software, som er gennemarbejdet til et bestemt formål?

Men hvad er nogle af grundene til, at vi har valgt den?:

  • Innovation: Best of breed løsninger har ofte en bedre ydeevne, fordi de er skabt til at være innovative inden for sit specifikke område. Du har mulighed for at vælge de bedst egnede løsninger til hver opgave, så du kan optimere dine systemer og processer. Dette gør også, at dine medarbejdere arbejder med skræddersyede værktøjer, der er designet til deres specifikke roller.
  • Fleksibilitet: Du kan opnå mere fleksibilitet og gnidningsfri implementering. Hvorfor? Fordi du har mulighed for at tilpasse og skræddersy integrationer til forskellige andre værktøjer som webshop– eller regnskabsprogram-løsninger. Derudover foregår implementeringen af forskellige løsninger trinvist og uafhængigt af hinanden, som gør overgangen effektiv.
  •  
  • Sikkerhed: Med en best of breed løsning styrker du også it-sikkerheden med muligheden for opdateringer, sikkerhedsrettelser og forbedringer uden omfattende afbrydelser. Fordelen med det er, at hvis din webshop for eksempel går ned, så kører POS-systemet stadigvæk optimalt.

 

Med ovenstående fordele gør det valget helt klart, hvorfor vi har valgt at udvikle med et best of breed mindset.

medarbejder står ved best of breed pos-system på ipad

Hvad skal du tænke over, inden du vælger?

Inden du beslutter dig, skal du tænke på, hvad du virkelig har brug for. 

Er det vigtigst at have ét stort system, der varetager flere eller alle funktionsområder i din forretning?

Eller foretrækker du flere specifikke og integrérbare systemer, der dækker hver deres enkelte funktionsområde med dybdegående funktionalitet?

Overvej også om dine opgaver eller processer har brug for mere specialiserede løsninger. 

Det kan være, at du ejer en kæde af tøjbutikker. 

Her kan dit POS-system være et af de mest kritiske komponenter, da det påvirker dine salg direkte. 

I det tilfælde kan det være værd at overveje en “best of breed” løsning, fordi du netop får en løsning som sigter efter at være den bedste på markedet.

Tag dig tid til at overveje dine behov, og måske snak med eksperter, før du beslutter dig. På den måde får du den rigtige løsning for din virksomhed.

medarbejder står med best of breed pos-system på ipad i hånden

Et best of breed POS-system

Vi befinder os i en verden, der er i konstant udvikling, derfor er det afgørende at have et POS-system, som kan understøtte forbrugeradfærden. 

På den måde er det muligt at imødekomme kundernes forventning og skabe en god kundeoplevelse. 

Vi har valgt at fokusere udelukkende på at være de bedste inden for det, som vi gør bedst. 

Og det er et POS-system.

Idet, at vi er best of breed, tilpasser vi hele tiden vores POS-system til vores kunders behov. 

Det gør vi, fordi vi ved, at det er med til at øge kundetilfredsheden hos deres kunder, og det resulterer i, at de får tilbagevendende kunder. 

Derudover giver vi detailforretningerne mulighed for at være fleksible, da vi arbejder med en åben API i vores POS-system. 

På den måde kan vores kunder nemt integrere deres andre systemer med Customers 1st, og det giver dem en fleksibel løsning.

Hvorfor anbefaler vi det?

For at give dig en kort opsummering, er et best of breed mindset en stærk mulighed for forretninger, der ønsker at specialisere sig, tilpasse sig kundens behov og skabe en problemfri oplevelse på tværs af kanaler. 

Det handler om at skabe en sammenhængende og gnidningsfri rejse for kunderne, uanset om de handler i butikken, online eller på farten.

Kunderne forventer at forretningerne stræber efter at være innovative. 

Derfor er det i dag ikke længere nok at tilbyde en standardløsning inden for detailbranchen.

Med et best of breed POS-system har du taget et stort skridt mod at fremtidssikre din forretning, og skabe et fundament for at skabe enestående kundeoplevelser.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023