Retail ordbogen

API

Åbn op for nye muligheder og skab integrerede løsninger ved at bruge en API til at koble systemer sammen.

Hvad er en API?

En API er en forkortelse af “Application Programming Interface”. Det er en samling af værktøjer, som gør det muligt for forskellige systemer at kommunikere med hinanden.

Mere specifikt fastlægger API’en, hvordan forskellige dele af et program skal interagere med hinanden.

Det giver andre systemer adgang til programmets funktioner og data, så du nemmere kan samle og forbinde med andre programmer.

Customers 1st har en åben API, som du kan finde lige her, som gør det muligt at integrere vores POS-system med en lang række af eksterne systemer som f.eks. regnskabsprogrammer, webshops, betalingsløsninger m.m. (se alle integrationer)

Unified commerce

Hvorfor er en API vigtig?

Der findes rigtig mange fordele ved  at benytte sig af en API.

Nogle af dem er eksempelvis, at når et system bliver koblet sammen med et andet, kan de kommunikere bedre med hinanden, hvilket gør systemerne meget stærkere.

Derudover bliver hverdagens arbejde nemmere og mere effektivt, når du lader dine systemer “tale” sammen, så du undgår at bruge tid på at overføre vigtige oplysninger manuelt.

Det kan eksempelvis være at overføre dagens salgstal fra dit kassesystem over i dit regnskabsprogram, så du nemmere kan lave din bogføring.

Eller hvis du har en webshop, kan du holde dit lagerantal opdateret både online og offline i realtid, så du undgår skuffede kunder.