Funktioner

Tag hurtigt og nemt imod betalinger

Gør betaling nemt som aldrig før for både dig, dine ansatte og dine kunder. Med Customers 1st kan du tilbyde dine kunder alle de populære betalingsmuligheder.

Betaling efter præferencer

Lad dine kunder betale, som de har lyst via kort, kontant, mobilbetaling og meget andet.

Integrerede betalinger

Customers 1st kan integreres med kendte betalingsudbydere som Worldline, Nets og flere.

Backup i skyen

Alle salg, gavekort, tilgodebeviser, rabatter osv. bliver automatisk gemt i skyen.

Et intelligent kassesystem til betjening af kunder

Med Customers 1st følger et kassesystem skræddersyet til en lang række af brancher, hvor du og dine ansatte hurtigt og nemt kan tage imod betalinger.

Kassesystemet har alt lige fra salg, gavekort, tilgodebeviser, rabatter og tilbud samt automatisk backup af al denne data i skyen. Det vil sige, alle de funktioner, du skal bruge, når du betjener dine kunder i butikken.

Derudover har du med den store pakke også mulighed for at oprette og tilpasse dine egne faner i kassesystemet, som du ønsker det. Det kan eksempelvis være specifikke varegrupper eller måske særlige køtilbud eller udsalgsvarer, som du helst skal have lige ved hånden.

Med egne faner, får du et langt mere skræddersyet kassemodul, der netop er tilpasset efter dine specifikke behov.

Tag imod betalinger - hurtigt og nemt

Kunder bliver mere og mere utålmodige, når de shopper i butikker, på grund af nye teknologier, der konstant dukker frem.

Med Customers 1st er du en del af udviklingen, da du har muligheden for at tage imod alle de hurtige og smarte betalingsmetoder, som kunderne i dag forventer af dig.

Vi integrerer nemlig vores kassesystem med de mest populære udbydere af betalingsløsninger, hvilket gør, at du kan tage imod alt lige fra kontaktløs betaling (NFC-betaling) til mobilbetaling som Apple Pay, Google Pay og Mobilt Dankort.

Tilbyd at betale med MobilePay

Der er ingen tvivl om at MobilePay også spiller en stor rolle, når det kommer til forbrugernes foretrukne betalingsløsning.

Derfor har vi også sørget for, at du kan få en integration mellem MobilePay og kassesystemet i Customers 1st, hvis du har en MobilePay Point of Sale-aftale.

På den måde kan dine kunder hurtigt og nemt scanne en QR-kode ved disken med deres telefon og godkende købet. Du kan dernæst se om transaktionen er gået igennem direkte i kassesystemet. 

Det giver ikke kun et hurtigt og nemt checkout-forløb for kunden, men gør det også nemmere for dig at tage imod betalinger.