IT Stack

IT Stack

IT Stack er et odenseansk webbureau, og din hjælpende hånd i den digitale verden.

Østerbro 20 1. th 5000 Odense C

+45 78 70 31 43

Om IT Stack

Hos IT Stack, tilbyder de en bred vifte af tjenester, der spænder fra design og udvikling af brugerdefinerede hjemmesider og webshops, til andre digitale tjenester, herunder digital markedsføring, SEO (søgemaskineoptimering) og Google Ads annoncering.

Skræddersyede digitale løsninger i tæt samarbejde med customers 1st

IT Stack er i tæt samarbejde med Customers 1st, og deres team af dygtige og erfarne udviklere, leverer hjemmesider og webshops, der understøttes af Customers 1st’ integrationer. 

Deres tjenester inkluderer design og udvikling af brugerdefinerede webshops, der er tilpasset kundens specifikke behov og mål.

Webshops i tæt synergi

IT Stack har igennem de sidste 5 år samarbejdet tæt med Customers 1st og deres kunder. Det betyder, at den synergi der er mellem vores løsninger, er strømlinet og optimeret, så vi får det bedste resultat. 

De tilbyder at være din leverandør, når det kommer til en hjemmeside eller webshop i DanDomain, WooCommerce eller Shopify. 

Skal I samarbejde om dit næste digitale projekt? Du er altid velkommen til at kontakte IT Stack, for en uforpligtende snak, eller en kop kaffe på deres kontor i Odense.