Corpital

Corpital

Corpital er et konsulenthus, der er specialiseret indenfor ERP og CRM-løsninger.

Tower 77, Vandtårnsvej 77 2860 Søborg

+45 70 20 77 01

Om Corpital

Corpital er et konsulenthus, der er specialiseret indenfor ERP og CRM-løsninger. Vores spidskompetencer er koncentreret om Microsoft Dynamics 365 Business Central og Salesforce.com integrationer imellem systemer.

Corpital har udviklet en integration, der integrerer mellem Customers 1st og Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Customers 1st-Corpital-Grafik
Integrer dit kassesystem med Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV

Vil du gerne have styr på bogføringen i din forretning og sikre, at dagens salg bliver registreret i dit økonomisystem? Bruger I Microsoft Dynamics 365 Business Central til at holde styr på jeres lager og/eller økonomi I jeres forretning, så kan en integration mellem økonomisystemet og jeres kassesystem være noget for jer.

Med vores integration vil I kun skulle vedligeholde stamdata på jeres varer og kunder i et system. Desuden vil alle transaktioner i forbindelse med salg og kasseafslutning automatisk blive overført og bogført i Business Central. Med denne løsning vil I reducere manuelle processer, og jeres lager vil være 1:1 mellem Business Central og Customers 1st.

Vi har mulighed for at tilpasse vores integration, så den passer lige netop til jeres behov og de funktioner, som I bruger i dagligdagen.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Vi har gjort det for andre. Vi kan gøre det for dig.