Retail ordbogen

OMS

OMS dækker over alle de processer, der indgår, efter at en kunde har købt en vare, til den bliver leveret.

Hvad er OMS?

Order Management System, på dansk kaldet ordrestyring, er en betegnelse for alt det, der sker, efter at en kunde har trykket “køb” på din webshop. Begrebet indebærer processerne, systemerne, menneskene og leverandørerne, der er involveret fra varen er købt, til den når frem til forbrugeren. 

Ordrestyring skal for eksempel sikre, at du ikke sælger flere varer, end du har på lager. OMS er desuden, at du har en god og pålidelig fragtaftale, og gerne flere end én, så kunderne har adskillige valgmuligheder.

Hos Customers 1st tilbyder vi en lang række integrationer, heriblandt en integration til ordrestyring, så du kan spare en masse tid på den administrative del af hverdagen.

iPad

Hvorfor er OMS vigtigt?

Order Management System er essentielt for, at du sikrer en god kundeoplevelse helt fra produktet er købt, til det er leveret. Helt grundlæggende er det med til at sørge for, at kundens købsbehov bliver opfyldt, og at kunden får lyst til at handle hos dig igen.

Det kan for eksempel opnås med transparente lagerstatus, fleksible leveringsmuligheder og kompetente kundeservicemedarbejdere.