Online kassesystem til renserier

Har du et renseri? Så kunne Customers 1st være et interessant valg for dig. Vi leverer ikke kun et topklasse kassesystem, men også et sags- og lagerhåndteringssystem, så du altid har styr på de mange forskellige opgaver, tekstiler og tøj, du får ind i butikken.

Skjorter
Epson bonprinter

Print vandfaste labels med Customers 1st og EPSON TM-U220B

Vi har udviklet et system der gør at du kan printe vandfaste labels til dig selv og dine kunder. Når du opretter en ordre, kan vores system generere et nr. som du kan give til dine kunder og dig selv, så du ved hvilke sager der hører til ordrerne. Du kan selvfølgelig også lave et nr. som du selv angiver, hvis du har et specielt system – så du altid har en nøjagtig kategorisering.

Sagsstyring udviklet til renserier

Vi har udviklet et sagsstyringsmodul, hvis fornemmeste opgave er at give dig overblik over dine arbejdsopgaver, ordrer og varer. Opret ordrer og få overblik over igangværende og afsluttede arbejdskort. Du kan nemt oprette standard arbejdskort til de mest typiske opgaver, så du på ingen tid kan trykke “tøjservice” eller “møbel” og bom – arbejdskortet er oprettet.

Brugervenlighed og overblik er noget af det, som vi har prioriteret højst i samarbejde med vores eksisterende kunder. Derfor har vi også udviklet en kalender, hvor alle dine arbejdskort og arbejdssedler automatisk bliver sat ind. Det giver dig og dine ansatte et komplet overblik, og sikrer dine kunder en kortere ventetid.

Når sofabetrækket eller jakken er renset for pletter, så sørger systemet for at sende en påmindelse via sms til kunden.

Renseri, hvor der hænger tøj på stativer
Kassesystem til skræddere

Genbrug dit hardware og kom hurtigt i gang

Customers 1st er et af de eneste danske kassesystemer der er browser baseret. Det betyder at du hurtigt og nemt kan komme igang med at drive salg, uden at skulle investere i nyt hardware.

Vi har naturligvis også en hardware shop, hvis du står og mangler nyt hardware.

Tablet med Customers 1st kassesystem og C1st Pay terminal

Vil du høre mere om dine muligheder?

Over 4.000 butikker har allerede oprettet en gratis bruger i Customers 1st.

Salgs afdelingen

8 funktioner dine ansatte vil elske

Sagsstyring med komplet overblik over sager, kunder og meget mere

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Customers 1st kan forbindes med dit regnskabsprogram som f.eks. e-conomic og Dinero. På den måde kan du automatisere din bogføring og frigive mere tid i hverdagen. Se alle vores regnskabsintegrationer her.

Se brugbar data om alle dine salg, omsætning, leverandører og meget mere med et tilhørende statistikmodul i Customers 1st.

Med Customers 1st får du et kassesystem, som gør betjeningen nem for både dig, dit personale og ikke mindst dine kunder.

Giv dine kunder besked via SMS, når deres sag er klar til afhentning

Alle sager, serienumre m.m. bliver automatisk gemt i Customers 1st, så du har 100% styr på alle dine kunder.

Få adgang til et nemt og intelligent lagerstyringssystem med markedets bedste statusmodul – alt sammen samlet ét sted.