Online kassesystem til låsesmed og låseservice

Vi leverer dit skræddersyede kassesystem til din låseservice. Det er tilpasset til låsesmede og låsebranchen, og giver jer et tilgængeligt, brugervenligt, funktionsrigt og hurtigt kasse- og sagsstyringssystem, der er transportabelt og lige til at tage med under armen på farten.

Låsesmed
Tablet med Sagsstyring

Let og håndgribelig sagsstyring, der giver det fulde overblik

Det kræver at holde tungen lige i munden, når der er travlt i biksen, og der skal holdes styr på de mange ordrer. Derfor har vi udviklet et sagsstyringssystem til låseservice branchen, så det kan blive let som en leg. 

I Customers 1st kan du oprette arbejdskort med kundeinformation, servicebeskrivelse, dato og tilføje den medarbejder, der er ansvarlig. Alle dine arbejds- og ordrekort bliver desuden tilføjet i det smarte kalendersystem, så du let kan se tidspunktet for dine kommende opgaver.

Alle dine standard services som f.eks. “udskiftning af lås” kan du nemt og hurtigt oprette genveje til. Når servicen skal eller er blevet udført, så kan kunden modtage en SMS-påmindelse, så både du og kunden er opdateret på ordren.

Et transportabelt kassesystem til låsebranchen

Med Customers 1st kasse- og sagsstyringssystem får du altså det fulde overblik over alle dine ordrer, men kassesystem giver dig også mulighed for at håndtere bestillinger og betalinger på farten – hurtigt og let. 

Customers 1st er et af de eneste kassesystemer, der har fokus på både manuelt og transportabelt salg. Så om du står i din låsesmed, eller er ude og lave låseserviceaftaler, kan du klare alt fra søgning, bestilling og betaling af en service, ydelse eller ordre. Vores smarte søge- og kategoriseringsfunktion gør, at du let finde din vare i kassesystemet med et enkelt klik.

Du kan også bruge en stregkodescanner, som direkte tilføjer den scannede vare til kassesystemet. Kunden kan bagefter betale som de foretrækker, da Customers 1st er udviklet til at tage imod de fleste betalingsmetoder. Efter hvert salg bliver salget bogført over i e-conomic eller Dinero, hvis du vælger en af vores integrationer til. Du kan læse meget mere her om vores integrationer til de bedste systemet og apps på markedet.

Online sagssystem til butikker med værksted

Vil du høre mere om dine muligheder?

Over 4.000 butikker har allerede oprettet en gratis bruger i Customers 1st.

Salgs afdelingen

8 funktioner dine ansatte vil elske

Du får et værkstedssystem med fuld kundehistorik, kundebestillinger, arbejdssager m.m., som er skræddersyet til låsebranchen.

Få adgang til et nemt og intelligent lagerstyringssystem med markedets bedste statusmodul – alt sammen samlet ét sted.

I Customers 1st kan du nemt oprette tilbud med eller uden moms og hurtigt sende faktura ud. 

Customers 1st kan forbindes med dit regnskabsprogram som f.eks. e-conomic og Dinero. På den måde kan du automatisere din bogføring og frigive mere tid i hverdagen. Se alle vores regnskabsintegrationer her.

Med Customers 1st får du et kassesystem, som gør betjeningen nem for både dig, dit personale og ikke mindst dine kunder.

Giv dine kunder automatisk besked på SMS, når deres sag eller bestilling er klar til afhentning i butikken – direkte fra kassesystemet.

Se brugbar data om alle dine salg, omsætning, leverandører og meget mere med et tilhørende statistikmodul i Customers 1st.

Alle sager, serienumre m.m. bliver automatisk gemt i Customers 1st, så du har 100% styr på alle dine kunder.