Smykkebutik Jacob Nielsen & Søn skaber større frihed

Vi har leveret en komplet værksted-, opgave- og kasseløsning til smykkebutikken Jacob Nielsen & Søn. Læs videre og hør hvordan.

Urværksted

“Vi har brugt systemet i cirka tre måneder nu, og jeg bliver mere og mere begejstret. Det er et hurtigt og velfungerende system, og det kan tilpasses, så det passer lige nøjagtig til vores branche. At vi nu kan kommunikere på tværs af butikkens etager giver et meget større overblik, og gør vores arbejde en hel del nemmere. Derudover er samarbejdet med Brian og Rasmus virkelig godt, og vi får altid support og hjælp, når vi har brug for det. Jeg kan kun anbefale Customers 1st.”

— Bjarne Vejsnæs, Butiksejer af Jacob Nielsen & Søn

Et gnidningsløst system, der samler forretningen

Overblik i en travl hverdag med både kunder og opgaver er alfa og omega for Jacob Nielsen & Søn. Smykkeforretningen var derfor på jagt efter en løsning, hvor strømmen mellem det normale butiksflow og værksted kunne køre smertefrit. Det ville vi gerne hjælpe med.

Som det eneste POS-system, der tilbyder både kasse-, opgave- og værkstedssystem, kunne Jacob Nielsen & Søn samle al information ét sted. En løsning, der skabte mere tid og større frihed for både de ansatte i butikken og urmagerne i værkstedet.

Ekspedient bruger kassesystem
En nem og effektiv lagerstatus

Jacob Nielsen & Søn ville gerne spare mere tid og undgå de langsommelige arbejdsprocesser, når de skulle afholde status.


Tidligere skulle de sidde og skrive det hele ned i hånden, men nu scanner de hurtigt og nemt alle vare ind, hvor det brugervenlige lagerstyringssystem hjælper dem med at bevare overblikket.


At systemet ydermere er cloud-baseret og virker på alle enheder, gør det kun endnu nemmere for de ansatte, når de samtidig bevæger sig rundt i butikken.

Lagerstyring

Et bedre overblik over kundekartotek og reparationer

Ved nemt og hurtigt at oprette og tildele digitale arbejdskort har Jacob Nielsen & Søn helt styr på, hvem der har hvilke opgaver. På den måde skaber de større frihed i hverdagen og bedre overblik over både kundekartotek og reparationer.


Når reparationen af et smykke ydermere er færdig og klar til afhentning, sender de også en automatisk SMS ud, som giver kunden besked. En funktion, der i den grad styrker kundeoplevelsen og smykkeforretningens omnichannel.

Urværksted

“Det har taget os lang tid at finde det rigtige, men vi har i hvert fald fundet det nu.”

— Pernille Bergmann, Butikschef i Jacob Nielsen & Søn

6 funktioner som smykkeforretningerne elsker

Få en nem og overskuelig liste- og kalendervisning af dine opgaver, sager og bestillinger.

Søg hurtigt og nemt al data frem på dine varer i systemet, så du sparer tid og kan give bedre vejledning til dine kunder.

Alle bestillinger, kunder og varer bliver automatisk gemt i systemet, så du altid har styr på kunderne.

Print smykkelabels med stregkoder, så du og dit personale nemt og hurtigt kan se priserne ved at scanne en vare.

Et indbygget kassesystem, der er simpelt at bruge, og som gør betjeningen nem for både dig og dit personale.

Giv automatisk besked på SMS, når smykker er klar til afhentning, eller mind dine kunder om særlige mærkedage.