Online kassesystem til butikker

Hvad kræver jeres POS af udstyr?

For at komme i gang med at bruge Customers 1st i butikken starter de fleste med følgende hardware:

Derudover så kan det være en fordel med en labelprinter til prislabels og en A4 printer til fakturaer.

Kan jeg genbruge mit gamle hardware?

Har du allerede en computer, en bonprinter eller lignende? Så kan du ofte genbruge dit hardware.

Du kan eksempelvis starte med, at teste om dit hardware virker ved at oprette en gratis bruger hos Customers 1st. Dernæst kan du se, om du kan printe en bon eller oprette en stregkode og scanne den. Du kan også genbruge din betalingsterminal, såfremt den ikke er integreret med et andet system.

Brug for hjælp? Så viser vi dig gerne hvordan.

Glad butiksejer står med kassesystem i butik og taler i telefon med support
Professionel løsning med kassesystem til større og etablerede butikker

Er det muligt at købe nyt hardware hos jer?

Hvis du mangler enkelte hardwaredele eller en hel startpakke, så kan du sagtens købe det af os – enten ved at ringe til os på 33 60 85 86 eller besøge vores hardwareshop.

Når du køber gennem os, garanterer vi også, at det virker. Vi kan sammensætte en startpakke til dig, hvis du blot oplyser os om, hvad du mangler.

Enhed til dit POS

For at komme i gang med at benytte vores system i butikken, skal du bruge en computer eller en tablet.

Systemet er online, hvilket vil sige, at du faktisk kan bruge det på alle enheder, uanset hvor du befinder dig – så længe du har adgang til internettet.

Det giver den frihed og fleksibilitet, som mange forretninger har brug for, når de skal betjene kunder, tage imod bestillinger eller håndtere kundeopgaver, så de ikke er bundet til ét fast sted.

Nem betalingsterminal

Du skal naturligvis kunne tage imod betalinger fra dine kunder.

Vi har derfor bygget vores system til at kunne integrere med de bedste på markedet som WorldlineNets og mange flere, der tilbyder alle de moderne betalingsløsninger, som dine kunder i dag forventer, at du tilbyder.

Det eneste, som du blot skal tage stilling til er, hvilken betalingsterminal du gerne vil benytte. Har du brug for hjælp og rådgivning til dit valg, så tøv endelig ikke med at hive fat på os.

Bonprinter og digitale kvitteringer

Mange kunder foretrækker stadig en papirkvittering, selvom du kan sende digitale kvitteringer på e-mail eller SMS via kassesystemet i Customers 1st.

Da det samtidig er et krav fra SKAT at kunne byde kunden en papirkvittering, er det en god idé at have en bonprinter. Vores system er fleksibelt og kan forbindes med stort set alle bonprintere.

Står du dog og mangler en ny, så kan vi sagtens hjælpe dig. Kontakt vores Support-team.

Den rette stregkodescanner

I dag er stregkoder et must i en moderne og effektiv forretning, når salg samt håndtering af vare og lagerbeholdning skal køre hurtigt og nemt.

Derfor hjælper vi dig naturligvis også med at finde den rette stregkodescanner, der matcher dine behov – uanset om det er trådløst eller med ledning.

Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, så tal med en af vores eksperter, der kan hjælpe dig i gang.