Retail ordbogen

Betalingsterminal

Forenkl betalinger i din fysiske butik med en alsidig betalingsterminal, der understøtter flere betalingsmuligheder

Hvad er en betalingsterminal?

En betalingsterminal er en enhed, du bruger til at tage imod betalinger med kort i din butik.

Terminalen kommunikerer med kortudbyderen og dit kassesystem, hvorefter din kunde kan bekræfte betalingen ved at indtaste deres PIN-kode eller ved kontaktløs betaling med kort eller smartphone.

Der findes forskellige typer betalingsterminaler, herunder stationære terminaler, trådløse terminaler og mobilbetalingsløsninger.

De gør betalinger med kort nemme og tilgængelige for både købere og sælgere i butikken.

Vi har lavet et dybdegående blogindlæg til dig der kunne tænke dig at lære mere om betalingsterminaler: “De 4 bedste betalingsterminaler til små forretninger“.

Her får du bl.a. at vide hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du vælger den rette betalingsterminal til dine behov.

Vores POS-system kan integreres med et bredt udvalg af betalingsløsninger, der udbyder de bedste terminaler på markedet, herunder Nets, Worldline og vores egen C1ST Pay. (se alle integrationer)

Betaling

Hvorfor er en betalingsterminal vigtig?

Betaling med kort er i dag en standard betalingsløsning som dine kunder forventer. Det er en sikker og effektiv måde at tage imod betalinger på. 

En betalingsterminal giver dig flere forskellige former for betalingsmuligheder, såsom kontaktløs betaling, mobilbetalinger og onlinebetalinger. 

Nogle betalingsterminaler giver dig også mulighed for at indsamle data om salgstransaktioner.

Du kan få indsigt i salgstrends, populære varer og andre analysepunkter, der kan hjælpe med at træffe informerede forretningsbeslutninger og dermed forbedre dine salgsstrategier.

Så med den rette terminal, kan du skyde din kundetilfredshed og indtjening til tops.