Retail ordbogen

B2C

Forbliv relevant og innovativ i et konstant udviklende og forandrende B2C-marked.

Hvad er B2C?

Hvad betyder B2C? B2C, eller “Business-to-Consumer”, er en forretningsmodel, hvor du sælger varer eller tjenester direkte til forbrugerne.

Din virksomhed interagerer direkte med slutbrugere eller forbrugere, med fokus på at opfylde forbrugernes individuelle behov og ønsker.

B2C-markedet er normalt mere bredt og konkurrencepræget end B2B-markedet (Business-to-Business), hvor virksomheder sælger varer eller tjenester til andre virksomheder.

Eksempler på B2C-virksomheder inkluderer online forhandlere, detailforretninger, hoteller og restauranter, som alle sælger direkte til forbrugerne.

Vi har skrevet et blogindlæg: “10 gode råd til daglig salgstræning i butikken” hvor du får konkrete værktøjer og råd til at forfine dine salgsfærdigheder.

Customers 1st’ POS-system benyttes af butikker inden for mange forskellige brancher, med forskellige behov. Du kan prøve den gratis her.

Vores software kan integreres med en lang række eksterne systemer. F.eks. regnskabsprogrammer, webshops, betalingsløsninger m.m (se alle integrationer)

Vi har også en åben API, så du nemt kan udvikle nye eller tilpasse integrationer efter dine behov. 

Kunde får god købsoplevelse ved at blive betjent af ekspedient i fysisk butik

Hvorfor er B2C vigtig?

Forhåbentlig har du fået lidt mere viden på “Hvad betyder B2C?”, men hvorfor er det vigtigt?

Det globale forbrugermarked er enormt, og det vokser stadig med den øgede adgang til teknologi og onlinehandel. Dette betyder, at der er mange muligheder for at nå ud til et stort antal forbrugere, hvilket kan føre til øget omsætning og vækst.

B2C-markedet er i konstant udvikling og forandring. Forbrugernes behov og ønsker ændrer sig konstant, og det kræver at du som virksomhed, konstant tilpasser og innoverer, for at forblive relevant og konkurrencedygtig.