Retail ordbogen

Apple Pay

 Apple Pay er Apples digitale mobilbetaling, som  kan bruges på alle terminaler, der har kontaktløs betaling.

Hvad er Apple Pay?

Du har sikkert hørt om det, men tænker alligevel “Hvad er Apple Pay?”. 

Apple Pay er en mobil betalingsløsning fra Apple, der gør det muligt at betale gennem Apple-enheder som iPhone, Apple Watch eller iPad.

Dine kunder kan tilføje deres kredit- eller betalingskort til Apple Wallet-appen og betale med deres Apple-enhed, blot ved at verificere gennem Touch ID eller Face ID. Hurtigt, nemt og sikkert.

Betalingsløsningen understøttes af mange butikker og e-commerce forretninger og tilbyder hurtigere og mere sikre betalinger uden at skulle dele betalingsoplysninger.

Derudover opkræver Apple ikke gebyrer – hverken i butikker, på nettet eller i apps.

Hvordan bruger man det?

 Betalingsmetoden Apple Pay kan som sagt bruges i alle kortlæsere og terminaler, som har symbolet for kontaktløs betaling.

Og det gælder både for ind- og udland (hvilket altså vil sige, at det kan bruges i størstedelen af verdenen).

Med Customers 1st POS-system er det muligt at integrere med de mest populære betalingsløsninger, såsom Nets, Worldline, MobilePay og vores helt egen C1ST Pay. Alle disse betalingsløsninger understøtter Apple Pay.

Vis dine kunder, at de kan bruge Apple Pay

Du kan nemt vise dine kunder, at du tager imod betalingsløsningen ved at hente deres logo til brug online og/eller mærkater, som du kan klistre på butiksvinduer, hardware eller andet.

Som lidt ekstra inspiration har vi også skrevet et blogindlæg: “Hvilken betalingsmetode skal du vælge til din butik i 2022?“, som kan hjælpe dig med at skabe den bedste betalingsoplevelse til dine kunder.

Kunde betaler med kontaktløs mobilbetaling i butik

Hvorfor er Apple Pay vigtig for din forretning?

Der er ingen, der gider at stå i vejen, når deres kunder er midt i købsprocessen. Derfor er det vigtigt at imødekomme deres foretrukne betalingsmetoder.

Med Apple Pay, som er blevet en af de populære betalingsløsninger, hjælper du med at skabe en gnidningsfri købsoplevelse.

Dine kunder kan nemt foretage betalinger uden at skulle have fysisk kort eller kontanter på sig. Det sparer tid og besvær.