Webshop
WooCommerce

Integration med WooCommerce

Spar mange timers arbejde hver måned med en integration mellem dit kassesystem og WooCommerce, hvor du blot skal gøre tingene fra ét sted.

Skab mere tid ved at forbinde din WooCommerce webshop med Customers 1st

Bruger du WooCommerce til din webshop, og leder du efter et moderne kassesystem, der kan tale direkte sammen med WooCommerce? Så kan vi hjælpe dig.

Vi har udviklet en stærk integration til WooCommerce, der automatiserer et hav af de administrative opgaver, der er mellem webshop og fysisk butik.

Som butiksindehaver har du nemlig ofte ikke lyst til at bruge din tid på unødigt tastearbejde og andre administrative opgaver. Derfor er denne integration bygget til dig, der gerne vil spare mere tid og ikke mindst ressourcer, så du kan fokusere på at sælge og udvikle din forretning.

Lagerstyring til butikker
Ekspedient betjener kunde i butik med POS-system

Tilbyd gavekort, der både fungerer online og i butikken

I Customers 1st har du mulighed for at udstede gavekort til dine kunder samtidig med, at du får fuld historik over alle dine udstedelser. På den måde kan du altid bevare det kølige overblik.

Ønsker du at tage kundeloyaliteten op på et endnu højere niveau, kan du samtidig vælge at tilkøbe et skræddersyet plugin mellem din WooCommerce webshop og Customers 1st – bygget af WebsiteCare.

Så kan dine gavekort både sælges og indløses på din webshop og i butikken. Se, dét er omnichannel, der vil noget.

Fordele ved en WooCommerce integration

Slip for unødig tastearbejde

Slip for alt det manuelle tastearbejde, der normalvis er mellem webshop og butik - f.eks. opdatering af priser, oplysninger og lagertal.

Skab mere værdifuld tid

Skab automatisk mere tid i hverdagen, der kan bruges, som du har lyst, ved at forbinde og automatisere din webshop med din butik.

Hold lagerbeholdningen opdateret

Slip stressen og nyd at din lagerbeholdning altid er fuldt opdateret efter gennemførte salg og ordre - både i butik og webshop.

Sådan fungerer integrationen til WooCommerce

Automatisk opdatering af lagerbeholdning

Gennemfør et salg, modtag en ordre eller korrigér lagerbeholdningen i WooCommerce eller Customers 1st og lagerbeholdningen bliver automatisk opdateret.

begge veje

Automatisk oprettelse og overførsel af produkter

Opret et nyt produkt i din WooCommerce webshop eller i Customers 1st. Produktet oprettes og overføres automatisk begge steder.

begge veje

Automatisk opdatering af priser

Opdatér priserne på dine produkter i Customers 1st. Priserne på produkterne bliver automatisk opdateret i WooCommerce.

til WooCommerce

Automatisk oprettelse og overførsel af produktvarianter

Opret flere forskellige varianter af samme produkt i din WooCommerce. Varianterne bliver automatisk overført og oprettet i Customers 1st.