Webshop
Shopify

Integration med Shopify

Få en integration imellem Shopify og dit kassesystem, så dine produkter er synkroniseret, og lagertal altid er opdateret mellem systemerne.

Undgå manuelt tastearbejde med en integration til Shopify

Er du en af de mange, der bruger Shopify til din online forretning, og samtidig leder efter et moderne og brugervenligt kassesystem, der kan tale sammen med denne essentielle del?

Med Customers 1st kan du spare en stor mængde af tid og ressourcer ved at automatisere de manuelle tasteopgaver, der er mellem webshop og fysisk butik.

Det indebærer eksempelvis synkroniserede produkter på tværs af systemerne, så du får en mere effektiv hverdag. Derudover undgår du også skuffede kunder, der har købt en udsolgt vare, da dit lager er live og altid opdateret.

Kvinde bruger POS-system i butik

Fordele ved en Shopify integration

Administrér fra blot ét sted

Med vores Shopify integration kan du nøjes med at administrere fra blot ét sted, når du opretter nye produkter til dit lager.

Undgå skuffede kunder

Slip for skuffede kunder, som ikke kan købe en udsolgt vare, da din lagerbeholdning kører i realtid og dermed altid er fuldt opdateret.

Skab mere værdifuld tid

Slip stressen og nyd den ekstra tid, du sparer ved at automatisere store dele af de manuelle opgaver, der imellem webshop og fysisk butik.

Sådan fungerer integrationen til Shopify

Automatisk opdatering af lagerbeholdning

Gennemfør et salg, modtag en ordre eller korrigér lagerbeholdningen i Shopify eller Customer 1st og lagerbeholdningen bliver automatisk opdateret.

begge veje

Automatisk oprettelse og overførsel af produkter

Opret et nyt produkt eller en ny variant i Shopify. Produktet eller varianten bliver automatisk oprettet og overført til Customers 1st.

til Customers 1st

Automatisk produktopdatering

Når du opdaterer titel, pris, kostpris, stregkode, varekategorier og leverandører i Shopify, vil priserne automatisk også blive opdateret i Customers 1st.

til Customers 1st

En webshop. Mange lagerlokationer.

Administrér op til flere forskellige lagerlokationer i Customers 1st. Produkter i Shopify opdateres fra flere lokationer, så kunder kan se lagerstatus på tværs af forskellige butikker.

til Shopify

Automatisk opdatering af tilbudspris

Live synkronisering – når du opdaterer tilbudspriser i Shopify, vil de automatisk også blive opdateret i Customers 1st.