Webshop
PrestaShop

Integration med PrestaShop

Få det fulde overblik over din butik, webshop og lager med PrestaShop. Et overblik, der giver dig viden om, hvornår du skal bestille flere varer, og hvor din butik og dit lager altid snakker sammen.

Få dit kassesystem til at tale sammen med din PrestaShop webshop

PrestaShop bruges af mange typer af forretninger, og derfor har vi naturligvis udviklet en integration, der taler direkte sammen med vores kassesystem og lagerstyring.

Integrationen sørger for at synkronisere dine produkter på tværs af både PrestaShop webshoppen og kassesystemet i din butik. På den måde kan du altid føle dig sikker på, at lagerbeholdningen stemmer overens.

Desuden behøver du heller ikke bekymre dig om at sælge den samme vare to gange på to forskellige steder. Integrationen gør nemlig, at din lagerstatus altid er opdateret, så når du gennemfører et salg, modtager en ordrer eller laver en lagermodtagelse, vil dette automatisk blive trukket fra din overordnet lagerbeholdning.

Ekspedient sælger med POS-system på tablet

Fordele ved en PrestaShop integration

Spar tid og ressourcer

Spar værdifuld tid og ressourcer de steder, hvor rigtig mange fysiske butikker og webshops bruger meget tid.

Live synkronisering af lager

Integrationen sørger for at synkronisere alle dine online og offline produkter live, så ændringer træder i kraft med det samme.

Hold dit lager fuldt opdateret

Dit lager er altid 100 procent opdateret, hvilket forhindrer dig i at sælge varer, som allerede er solgt - enten online eller i butikken.

Sådan fungerer integrationen til PrestaShop

Automatisk opdatering af lagerbeholdning

Gennemfør et salg, foretag en lagermodtagelse eller lav en lagerregulering i Customers 1st.  Lagerbeholdningen bliver automatisk opdateret i PrestaShop.

til PrestaShop

Lidt om PrestaShop

Prestashop er en online e-commerce platform, der giver dig en håndgribelig og brugervenlig værktøjskasse, så du kan opbygge en konkurrencedygtig webshop.

Prestashop er det, vi kalder for en open-source platform, hvilket betyder, at har du nogle ansatte med bare lidt flair og forståelse for kodning, så er det (næsten) kun fantasien, der sætter grænser for jeres webshop. Det er dog ikke en nødvendighed, og alle kan med PrestaShop nemt lære at sætte deres helt eget personlige præg på deres webshop.

PrestaShop integration til Customers 1st kassesystem

Andre populære apps

Vi ved, at en stor del af vores kunder er glade for disse integrationer. Måske du også kunne blive glad for én af dem?

MyLoyal integration til Customers 1st kassesystem
MyLoyal

Forbind med dit loyalitetsprogram, og øg din kundefastholdelse.

WooCommerce integration til Customers 1st kassesystem
WooCommerce

Gør hverdagen nemmere med en WooCommerce integration.