Betaling
Nets

Integration med Nets

Customers 1st taler sammen med Nets betalingsterminaler, så du automatisk kan sende beløbet fra kassesystemet direkte over til terminalen.

Forbind dit kassesystem med din Nets betalingsterminal

Med en betalingsløsning fra Nets kan du tage imod alle de gængse betalingskort som Dankort, Visa, Mastercard, UnionPay, JCB, Diners, Discover og meget andet.

Derudover tilbyder de betalingsterminaler til alle typer af butikker og behov – uanset om du skal kunne tage imod betaling ved disken, i butikken eller imens du er på farten.

Til disse har vi naturligvis udviklet en integration, der skaber en gnidningsfri betalingsproces mellem dit kassesystem og terminalen.

Det gælder blandt andet betalingsterminaler som Lane 3000 og den mobile terminal Move 3500.

Online kassesystem til butikker
Nets integration til Customers 1st kassesystem

Sådan fungerer integrationen mellem Customers 1st og Nets

Hos Customers 1st har vi et tæt samarbejde med Nets omkring vores integration imellem deres terminaler og vores kassesystem.

Integrationen fungerer på den måde, at den sender automatisk beløbet til og fra vores kassesystem i Customers 1st over til betalingsterminalen.

Dernæst får du direkte svar tilbage om købet er gået igennem og godkendt, hvilket skaber en hurtig og sømløs købsoplevelse for både kunde og ekspedient.

Lidt om Nets

Nets (førhen PBS) er en af de førende leverandører inden for elektroniske betalingsløsninger og står også bag en stor del af driften.

Flere af de betalingsløsninger, som vi i dag benytter i dagligdagen, står Nets bag. Det indebærer eksempelvis Dankortet, Betalingsservice, NemID og meget mere.

De tilbyder alle de nødvendige betalingsløsninger, som forretninger i dag har brug for – uanset om du sælger børnetøj, lapper punkterede cykler eller giver morgentrætte kunder et kaffe-boost.

Nets integration til Customers 1st kassesystem

Andre populære apps

Vi ved, at en stor del af vores kunder er glade for disse integrationer. Måske du også kunne blive glad for én af dem?

Uniconta integration til Customers 1st kassesystem
Uniconta

Få data synkroniseret med Uniconta og reducér manuelle processer.

OpenCart integration til Customers 1st
OpenCart

Få automatisk synkroniseret dine varer med en integration til OpenCart.

MyLoyal integration til Customers 1st kassesystem
MyLoyal

Forbind med dit loyalitetsprogram, og øg din kundefastholdelse.