Markedsføring
Mailchimp

Integration med Mailchimp

Få en smart integration, så dine kunders e-mails automatisk ryger over i din Mailchimp-konto. Den perfekte måde at styrke relationen til dine kunder på.

Forbind dit kassesystem med din Mailchimp-konto

Markedsføring via e-mail er utvivlsomt en af de mest oplagte muligheder for at løfte relationen til sine kunder.

Og det er også derfor, at vi tilbyder muligheden for at forbinde vores kassesystem i Customers 1st med din Mailchimp-konto.

På den måde får du automatisk overført dine kunders oplysninger til en eller flere maillister i Mailchimp, når du opretter dem i Customers 1st.

Det er ikke kun en ideel måde at løfte relationen til dine kunder på, men også et uundværligt værktøj til at styrke markedsføringen af din forretning. Uanset om du sender nyhedsbreve, deler tips og tricks, anmoder om anmeldelser eller inviterer kunder til særlige arrangementer i din butik.

Ekspedient hjælper kunde med produkt i butik

Fordele ved en Mailchimp integration

Styrk din markedsføring

Tag markedsføringen af din forretning op til nye højder ved at markedsføre til kunder, der har handlet i din fysiske butik.

Opret personlige e-mails

Gør relationen til dine kunder stærkere ved at sende dem mere personlige e-mails baseret på deres adfærd og det, de har købt i din butik.

Brug segmenterede kundegrupper

Send skræddersyede e-mails til segmenterede kundergrupper i din Mailchimp-konto, så du kan opnå flest mulige resultater.

Mailchimp integration til Customers 1st kassesystem

Sådan fungerer integrationen til Mailchimp

Integrationen opsættes via Zapier, hvilket betyder, at du har utallige muligheder for at tilpasse flowet, der sender informationerne over på en mailliste i Mailchimp.

Skal kundernes e-mails eksempelvis overføres hver eneste gang, du opretter en kunde i Customers 1st, der også har givet deres samtykke til markedsføring? Eller skal det blot være ved bestemte kundegrupper, som du selv vælger?

Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne.

Lidt om Mailchimp

Mailchimp er en e-mail markedsføringstjeneste, der gør det muligt for virksomheder at markedsføre dem selv ved at sende e-mails. Som detailbutik er det en perfekt måde at holde kontakten til kunder. Derudover kræver Mailchimp ikke mange ben for at blive en haj – selv for den mindre digitalt kyndige.

Platformen er intuitiv, nem at navigere i, og så får du efter hvert udsendt nyhedsbrev statistik og data over, hvilke der har virket.

Mailchimp integration til Customers 1st kassesystem

Andre populære apps

Vi ved, at en stor del af vores kunder er glade for disse integrationer. Måske du også kunne blive glad for én af dem?

Klaviyo

Fasthold dine kunder med en intuitiv markedsføringsplatform.

Visma.net ERP integration til Customers 1st kassesystem
Visma.net ERP

Forbind Visma.net ERP, og automatisér de daglige processer.

OpenCart integration til Customers 1st
OpenCart

Få automatisk synkroniseret dine varer med en integration til OpenCart.