Funktioner

Print nemt byttemærker direkte fra kassesystemet

Print dit byttemærke direkte fra kassen, og bestem varens byttefrist. Med få klik kan du vælge at printe dine byttemærker på enten label eller bon.

Valgfri byttefrist

Du kan selv ændre byttedatoen direkte i vores kassesystem. Det er helt op til dig, hvor lang din forretnings byttefrist i butikken er.

Print direkte fra kassen

Slå varen ind i kassesystemet, som du plejer, og tag imod betalingen. Print herefter byttemærket på enten label eller bon.

Print byttemærke før salget

Det er også muligt at printe byttemærket, før et salg er gået igennem. Dog henviser byttemærket ikke direkte til salget.

Print dit byttemærke direkte fra kassen

Når en kunde køber et produkt som en gave, skal de oftest også have udprintet et byttemærke. Det kan du ganske enkelt gøre direkte i kassen. 

Det fungerer på den måde, at når du slår en vare ind i kassesystemet og tager imod betalingen, kan du dernæst vælge at printe et byttemærke på enten label eller bon.

På den måde er byttemærket bundet op på transaktionen, og stregkoden henviser direkte til salget.

Når du scanner stregkoden, kommer du direkte til det oprindelig salg, og du kan returnere det betalte beløb for varen.

Bestem selv din byttefrist

Alt efter hvornår gaven skal udleveres, ændres byttedatoen direkte i kassesystemet. Det er op til dig selv, hvor lang din forretnings byttefrist er.

Det ændrer du blot i Indstillinger, når du logger ind i Customers 1st, og dernæst fanen Kasse. Her tilføjer du de antal dage, der kan byttes efter salgsdatoen.

Du har også muligheden for at printe byttermærke til dine varer ved hjælp af salgshistorikken. Her skal du blot gå til kassemodulet og trykke på Salgshistorik, hvorefter du finder det pågældende salg ved brug af de forskellige søgekriterier, som enten er bon nr., varer, pris eller lignende.

Når du har fundet salget, har du muligheden for at trykke på Byttemærke, som du finder ud for varen i højre side, vælge en dato og printe dit byttemærke. Nemt og hurtigt. 

Print byttemærke før et salg er gået igennem

Det er også muligt at printe byttemærket, før et salg er gået igennem. Det betyder dog, at byttemærket ikke henviser direkte til salget.

Det ændrer du på samme måde, som du ændrer byttefristen. Her kan du aktivere funktionen, der muliggør at printe byttemærker, før et salg er gået igennem.

Du skal dog tage højde for, at man selv har ansvaret for returprocessen og det eventuelt tilbagebetalte beløb til kunden.