Funktioner

Opret leverandører dirkete i kassesystemet

Vi har gjort hele indkøbsprocesen problemfri og smidig. Opret dine leverandører i systemet, så du hurtigt og nemt kan sortere og genbestille varer til dit lager.

Tilføj leverandører

Få indkøbsprocessen til at køre problemfrit ved at tilføje en specifik leverandør til dine varer.

Statistik over leverandører

Få en statistik over hvilke varer fra hvilke leverandører du sælger flest af.

Administrér dine varer

Administrér dine varer i indkøbsmodulet ved at tilføje dem til en indkøbsliste.

Gør indkøbsprocessen mere smidig

Vi har gjort hele indkøbsprocessen problemfri ved at gøre det muligt, at oprette en specifik leverandør under alle dine varer.

Indkøb af varer sker i flere stadier, og vi har fået hele processen til at køre så fleksibelt og problemfrit som muligt.

Du har blandt andet muligheden for at strukturere og administrere alle dine varer i vores indkøbsmodul ved at tilføje til indkøbsliste, videresende direkte til leverandør(er), færdigbehandle dine modtagne varer og meget mere end det.

Du kan oprette alle din virksomheds leverandører inde i varekategorien og tilknytte dem til hver enkelt vare. Disse oprettes med navn, e-mail, adresse og meget mere.

Under hver vare kan du tilføje den leverandør, som sørger for dine varer altid er på lager.

Herfra kan du bestille de varer, du mangler.

Få overblik over dine topleverandører

Hvis du er i tvivl om, hvilke varer og hvilke leverandører der performer bedst, kan du på forsiden af dit kassesystem se en statistik over dine mest solgte varer.

Her kan du inddele dem efter leverandører og se, hvilke varer fra hvilken leverandør du sælger flest af.

Disse leverandører kan du tilføje under hver vare, så du er sikker på, at de bedst performende leverandører står for at fylde dit lager op.