Funktioner

Ekspedientstyring og login

Styr hvem der skal have adgang til hvad, og se statistik for de specifikke ekspedienter.

Medarbejdere med rettigheder

Hvis du er i en virksomhed, hvor i er flere medarbejdere, kan det oftest være nødvendigt med flere brugere i jeres kassesystem.

Her har du blandt andet muligheden for at tildele dem forskellige rettigheder, så alle ikke nødvendigvis kan tilgå virksomhedens private dataindsamlinger eller specifikke funktioner og moduler, eller i det hele taget have rettigheden til at ændre i kassesystemets indstillinger. 

Hvis du tilknytter ekspedientstyring i dit kassesystem, giver det dig også muligheden for, at føre statistikker over, hvordan dine medarbejdere klarer sig.

Det kan samtidig være nødvendigt at øge sikkerheden og tvinge dine ansatte til at sikre at de skifter brugere korrekt ved personskiftefunktionen.

Her kan det være en god idé at aktivere en individuel pinkode for alle dine ansatte.

Tilknyt en unik pinkode

Ved at tilknytte en pinkode til de forskellige brugere, gør at dine medarbejdere skal indtaste den hver gang de tilgår systemet.

Du bestemmer også selv om der automatisk skal logges ud efter inaktivitet. Det sikrer, at det altid er den rigtige ekspedient som er logget ind i systemet, når der foretages handlinger såsom salg, oprettelse af sager og mere.

Alt i alt giver det dig muligheden for at holde overblik over aktiviteten i kassesystemet og hvem de forskellige handlinger er blevet foretaget af.

Vigtigst, giver det dig et komplet overblik over medarbejderstatistik, som du har mulighed for at justere og optimere, så du får mest muligt ud af dine ansatte og i sammen kan vækste jeres forretning.