Funktioner

Automatisk bogføring af dagsopgørelse

Spar tid ved at oprette din dagsopgørelse og automatisk bogføre den til dit regnskabsprogram. 

Slip for det manuelle bogholderi

Vi kommer ikke uden om den daglige bogføring. Det kan være uoverskueligt, tørt og kedeligt at lave regnskaber, men det er nu engang en uundgåelig del af enhver virksomhed. 

Til gengæld har vi gjort en del af arbejdet meget nemmere med vores integrationer til de mest anvendte regnskabssystemer.

Med et kassesystem som Customers 1st kan du sende din dagsopgørelse fra kassen direkte over til dit foretrukne regnskabsprogram. Så sker bogføringen helt automatisk.

Det eneste det kræver, er en automatisk integration til ét af vores udvalgte økonomi- og regnskabsprogrammer.

Sådan fungerer det

Du kan med en integration til e-conomic, automatisk få overført alle dine dagsopgørelser samt varer og kunder. På den måde slipper du for det manuelle bogholderi.

Det fungerer på den måde, at du hver gang efter endt arbejdsdag, opgør kassen som du plejer. Her kan du eksempelvis se din dagsomsætning, hvor meget der blev betalt pr. dankort og hvor meget der blev betalt kontant. 

Omsætningen bliver automatisk overført på det angivne konto-nr. til bogføringen via en effektiv integration til eksempelvis e-conomic.

På den måde automatiserer du flere ting i hverdagen, som i sidste ende skaber mere værdifuld tid, du kan bruge, som du har lyst.