Online kassesystem til skræddere og renserier

Har du et renseri eller en skrædderforretning? Så er Customers 1st det optimale valg for dig, der lever af at sy, tilpasse og rense tekstiler. Vi leverer ikke kun et topklasse kassesystem, men også et sags- og lagerhåndteringssystem, så du altid har styr på de mange forskellige opgaver, tekstiler og tøj, I får ind i butikken.

Skrædder
Tablet med Sagsstyring

Sagsstyring specialsyet til skræddere og renserier

Vi har skabt et system, der fremfor alt giver dig overblik over dine arbejdsopgaver, ordrer og varer. I vores sagsstyringsmodul kan du let oprette ordrer, så du altid har overblik over igangværende og afsluttede arbejdskort. Du kan nemt oprette standard arbejdskort til de mest typiske opgaver, så du på ingen tid kan trykke “skift lynlås” og vupti – arbejdskortet er oprettet.
Når lynlåsen er skiftet, buksebenene lagt op eller jakken er renset for pletter, så sørger systemet for at sende en påmindelse via sms til kunden.

Brugervenlighed og overblik er noget af det, som vi har prioriteret højst. Derfor har vi også udviklet en kalender, hvor alle dine arbejdskort og arbejdssedler automatisk bliver sat ind. Det giver dig overblik, og sikrer dine kunder en kortere ventetid.

Kassesystem til skræddere og renserier giver det fulde overblik

Vi vil gerne være med til at gøre hverdagen nemmere og ikke mindst hurtigere. Derfor har vi fokuseret på at skabe et funktionsrigt kassesystem, hvor du let kan søge, kategorisere og beskrive dine produkter og serviceydelser. Det gør det let for både dig og dine medarbejdere.

Du kan med vores kategoriseringsfunktion også nemt køre tilbudskampagner. Du vælger blot en af dine kategorier f.eks. skift af lynlås, og sætter procentrabat på eller laver en “få skiftet 3 for 2’s pris”, og din kampagne er online og kører automatisk. 

Når kunden vil betale kan du scanne produktet eller finde serviceydelsen på kassen, og kunden har mulighed for at betale som de foretrækker – Servicepos understøtter nemlig de fleste betalingsløsninger. 

Kassesystem / POS-system til butikker

Vil du høre mere om dine muligheder?

Over 4.000 butikker har allerede oprettet en gratis bruger i Customers 1st.

Salgs afdelingen

8 funktioner dine ansatte vil elske

Sagsstyring med komplet overblik over sager, kunder og meget mere

Lav tilbud med eller uden moms og send nemt faktura ud

Customers 1st kan forbindes med dit regnskabsprogram som f.eks. e-conomic og Dinero. På den måde kan du automatisere din bogføring og frigive mere tid i hverdagen. Se alle vores regnskabsintegrationer her.

Se brugbar data om alle dine salg, omsætning, leverandører og meget mere med et tilhørende statistikmodul i Customers 1st.

Med Customers 1st får du et kassesystem, som gør betjeningen nem for både dig, dit personale og ikke mindst dine kunder.

Giv dine kunder besked via SMS, når deres sag er klar til afhentning

Alle sager, serienumre m.m. bliver automatisk gemt i Customers 1st, så du har 100% styr på alle dine kunder.

Få adgang til et nemt og intelligent lagerstyringssystem med markedets bedste statusmodul – alt sammen samlet ét sted.