Online kassesystem til boghandlere og antikvarer

Customers 1st er et komplet kassesystem, der gør arbejdsgangen som boghandler og antikvar meget nemmere. Vi giver dig et brugervenligt og intuitivt POS-system og overskuelig varehåndtering, så I altid har et fuldt overblik over bøgerne i jeres boghandel.

Boghandler
Customers 1st kassesystem til butikker

Brugervenlig kasseløsning skræddersyet til boghandlere

Vi har udviklet et intuitivt og enkelt kassesystem, der giver boghandlerne alt det, de har brug for – og lidt mere til. Du kan bruge det alle steder, uanset om du betjener dine kunder på en PC, Mac, iPad eller en smartphone. Vores system vil altid være tilgængeligt for dig. 

Vores kassesystem er brugervenligt og kræver næsten ingen oplæring. Du kan skræddersy systemet, så kvitteringer, prisskilte, gavekort m.m. passer til lige netop dine behov. 

Derudover har vi lagt stor vægt på at skabe et kassesystem, der nemt hjælper dig med at finde dine forskellige vare – bl.a. med vores søge- og kategoriseringsfunktion. Her kan du hurtigt se, om du har flere af den efterspurgte bog på hylden, og hvor den gemmer sig henne i butikken. 

Online og effektiv lagerstyring

Udover, at Customers 1st fungerer som et smart kassesystem, så virker det også i forbindelse med vare- og lagerstyring.

Med mange forfattere, genrer og nye bøger kræver det ofte et bredt overblik over dit lager. Med Customers 1st kan du oprette og beskrive bøgerne, så I med få søgeord kan finde lige præcis den bog, kunden leder efter. I kan også oprette en minimum/maksimum grænse i vores lagerstyringssystem – så fortæller Customers 1st jer, hvornår det er på tide, at I bestiller en bestemt vare hjem igen. 

Vores smarte kategoriseringsfunktion gør også kampagne- og tilbudshåndtering til en leg. Du kan nemlig nemt oprette tilbud på en kategori, f.eks. en genre eller forfatter. Du sætter blot kategorien på tilbud til f.eks. 20%, og så klarer systemet resten. Nemt, enkelt – og overskueligt! 

Lagerstyring

Vil du høre mere om dine muligheder?

Over 4.000 butikker har allerede oprettet en gratis bruger i Customers 1st.

Salgs afdelingen

8 funktioner dine ansatte vil elske

Lagerstyring med komplet overblik over bøger, kunder m.m.

Få adgang til et nemt og intelligent lagerstyringssystem med markedets bedste statusmodul – alt sammen samlet ét sted.

Customers 1st kan forbindes med dit regnskabsprogram som f.eks. e-conomic og Dinero. På den måde kan du automatisere din bogføring og frigive mere tid i hverdagen. Se alle vores regnskabsintegrationer her.

Se brugbar data om alle dine salg, omsætning, leverandører og meget mere med et tilhørende statistikmodul i Customers 1st.

Med Customers 1st får du et kassesystem, som gør betjeningen nem for både dig, dit personale og ikke mindst dine kunder.

Systemet er online, så du kan tage kassen med overalt, når du er på farten

Giv dine kunder automatisk besked på SMS, når deres sag eller bestilling er klar til afhentning i butikken – direkte fra kassesystemet.

Alle sager, serienumre m.m. bliver automatisk gemt i Customers 1st, så du har 100% styr på alle dine kunder.