Indhold
Linket blev kopieret
Julesalg
10. nov. 2022

Tjekliste: Bliv klar til Black Friday og julesalget 2022

Dagene er blevet kortere, og vejret er blevet koldere. Det betyder, at Black Friday og julen er lige om hjørnet.
4 min. læsning

For de dage, hvor folk brugte Instagram til kun at poste billeder om deres liv, er for længst forbi nu. Det bliver nemlig brugt til meget andet

For detail butikker landet over, betyder det forberedelse og planlægning af en af de mest travle og indbringende tider på året.

Er din butik klar?

For at hjælpe dig med at få mest ud af de populære handelsdage, har vi lavet en overskuelig tjekliste til, hvordan du hurtigt og nemt kan forberede butikken.

1. Har du husket at bestille bonruller og labels?

Sørg for at bestille bonruller, labels og andre nødvendige ting i god tid, så du og de ansatte i butikken har, hvad I skal bruge. Som kunde hos Customers 1st tilbyder vi en online hardwareshop, hvor kunder kan gå ind og bestille præcis det, som de skal bruge.

2. Har du klargjort din varebeholdning?

Det er træls, hvis du ikke har de varer, som kunderne leder efter.

Derfor anbefaler vi, at du laver en statusoptælling i god tid over, hvad du har på lageret, og hvad du har brug for, så du kan bestille varer hjem, inden det går løs. I statistikmodulet i Customers 1st, kan du hurtigt og nemt se rapporter på, hvilke produkter du har solgt flest af for en given periode, og dernæst tilføje dem til din indkøbsliste i indkøbsmodulet, der sendes direkte videre til din leverandør.

3. Hvordan skilter du med dine bytteregler?

Skilter du dine bytteregler på din bon eller måske andre steder? Det er vigtigt, at synliggøre byttereglerne, så der ikke opstår tvivl hos kunden. Hos Customers 1st kan vi eksempelvis skrive dine bytteregler på enten bon eller label. Det er helt op til dig.

4. Hvad gør du, når køen bliver lang, og kunderne utålmodige?

Det er essentielt, at du kan betjene flere kunder ad gangen, hvis det bliver nødvendigt og generelt følge med kundestrømmen. Overvej derfor den forskel, du kan gøre, ved at betjene dine kunder fra mere end ét sted i butikken. På den måde undgår du lange køer og potentielt øger din omsætning. 

Customers 1st er et af de eneste kassesystemer i landet, hvor du på samme licens kan logge ind på et ubegrænset antal af computere, tablets osv. og begynde at betjene dine kunder.

5. Hvad gør du, hvis dit kassesystem bryder sammen under alt tumulten?

Normen har i mange år været, at man har én kassecomputer, som ikke kan bruges til andet end at køre din kassesoftware. Dette er som regel en dyr løsning, og hardwaren er ofte allerede outdated fra dag ét. Derudover så har du et stort problem, hvis computeren bryder sammen, da du skal betale en del penge for en ny og samtidig vente på leveringen.

Et sådan problem oplever du ikke med et online kassesystem, da du blot kan tage din bærbar, en tablet eller sågar din telefon og betjene kunder med det samme – uden nogen opsætning.

Konklusion

Hos Customers 1st er vi specialister i detailbutikker og hjælper kunder i hele landet – både små og store – med at lette deres arbejdsgange og forbedre effektiviteten. Vi hjælper gerne med en løsning, der matcher din forretning.

Og husk. Det koster ikke noget at stille spørgsmål.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023