Indhold
Linket blev kopieret
Integration mellem MobilePay og Customers 1st kassesystem
24. mar. 2022

Derfor skal du supplere med MobilePay som betalingsløsning i din butik

MobilePay er efterhånden blevet et allemandseje. Vi ved alle, hvor nemt og effektivt det er at overføre penge til hinanden med MobilePay. Og det er faktisk lige så nemt og effektivt at modtage betaling med MobilePay i din fysiske butik.
7 min. læsning

Du er sikkert selv bruger af MobilePay – og hvis ikke, så har du garanteret hørt om det. Det er nemlig uomgængeligt den mest populære betalingstjeneste.

I dag er der nemlig mere end 4,4 millioner brugere og 200.000 virksomheder som hyppigt bruger MobilePay som betalingsmiddel. Det vil sige, din butik potentielt kan modtage mobilbetaling fra over flere millioner brugere.

Uanset om du er en lille, mellem eller stor virksomhed, så findes der en MobilePay-løsning, der passer til din forretning. Det eneste det afhænger af, er dit betalingsudstyr, økonomisystem og kassesystem.

Læs med for at finde ud af, hvilken MobilePay-løsning der passer bedst til dig og din butik.

MobilePay

MobilePay som betalingsløsning i din butik

Betaling med MobilePay er et super godt supplement til dine eksisterende betalingsmetoder. 

MobilePay er en betalingsløsning, der fungerer via mobiltelefoner. Appen er en af de mest benyttede betalingsapps i Danmark, da den passer ind i de mange forbrugeres krav om digitale løsninger i hverdagen, der skal være nemme og hurtige.

Ifølge en YouGov-undersøgelse, bruger 80 procent af danskerne en eller flere af de mobile betalingsløsninger.

Det er formentlig ikke en udvikling som stopper, men tværtimod en der fortsætter. MobilePay som betalingsløsning er nemlig både hurtigere og nemmere for forbrugeren, der alligevel har telefonen lige ved hånden.

Når du vælger MobilePay som betalingsløsning i din butik, giver det nemlig dine kunder en ekstra mulighed for at gennemføre sin betaling. Det kan i sig selv føre til langt flere afsluttede handler. Derudover giver det dine kunder muligheden for selv at vælge, hvordan de gerne vil betale.

En MobilePay-løsning giver blandt andet dine kunder langt mere fleksibilitet og flere muligheder. Hvis kunden eksempelvis har glemt pungen derhjemme, kan de stadig foretage et køb med mobilen ved hånden.

Kunden behøver ikke længere grave sit betalingskort frem i tasken, men kan i stedet klare transaktionen ved hjælp af et enkelt swipe på deres telefon. Det gør altid både handlen nemmere for dig og for dine kunder.

Hvilken MobilePay-løsning passer bedst til dig?

Hvis du har besluttet dig for at supplere med MobilePay som betalingsløsning i din butik, kræver det enten en MobilePay Point Of Sale aftale eller en MobilePay MyShop aftale.

Med en Point Of Sale løsning integreres MobilePay med dit eksisterende kassesystem. Hvorimod betalingen gennem en MobilePay MyShop løsning, foregår via et nummer.

Hvis du allerede har et kassesystem, er det mest oplagt med en MobilePay Point Of Sale aftale, så dine betalinger automatisk registreres i dit kassesystem.

Har du derimod intet kassesystem, og står og mangler en hurtig betalingsløsning, er MobilePay MyShop løsningen for dig. 

Desuden betaler du kun et gebyr for de salg, du har. Gebyret pr. transaktion afhænger dog af, hvor mange betalinger du har modtaget det sidste år. 

Jo flere betalinger du har modtaget, jo billigere er gebyret. 

Og i takt med den digitale udvikling, er det blot et spørgsmål om, hvor hurtigt du kan komme i gang med en MobilePay-løsning.

Du kan læse meget mere om priserne på MobilePay-løsninger på MobilePays egen hjemmeside.

SMS'er

Integrér MobilePay med dit kassesystem

Hvis du i forvejen har et kassesystem, kan en integration med MobilePay være den perfekte løsning for dig og din butik. 

På den måde kan du være på forkant med den digitale udvikling og tilbyde dine kunder en hurtig og fleksibel betalingsløsning. 

Hvis du integrerer MobilePay til dit kassesystem, kan du nemlig helt automatisk registrere alle dine MobilePay-betalinger direkte i kassesystemet.                                                       

I Customers 1st fungerer det på den måde, at vores kassesystem helt automatisk taler sammen med appen.

Det vil sige, at med et enkelt klik i betalingsvinduet i Customers 1st og et scan af en QR-kode, vil kunden modtage betalingen direkte på sin telefon.

Det eneste kunden skal gøre, er at swipe til højre og godkende beløbet. Herefter kan du på kassen se, om transaktionen er gået igennem. Det gør betalingen langt mere simpel, hurtig og nem for dine kunder. 

Men du vælger ikke kun en hurtig og nem betalingsløsning men også en sikker betalingsløsning. Kunden har nemlig sine kortoplysninger i MobilePay-appen, hvilket gør oplysningerne langt mindre tilgængelige.

For at give dig et overblik over de mange muligheder en MobilePay-løsning fører med sig, har vi samlet en række fordele her:

..og vi kunne blive ved. Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du kommer i gang. Så læs med videre.

SMS mobil

Konklusion

Hvis du allerede har et kassesystem, og samtidighed har besluttet dig for at supplere med MobilePay som betalingsløsning i din butik, er det ganske nemt at komme i gang.

Det eneste du skal gøre, er at høre din systemleverandør, om de understøtter MobilePay Point of Sale. Og hvis du er kunde hos os i Customers 1st, er svaret ja.

Men før du kan anvende MobilePay sammen med vores kassesystem, skal du have tegnet en aftale med MobilePay i anvendelse af MobilePay Point of Sale og oprettet dig som kunde.  

Herfra er det ganske nemt at komme i gang med integreringen. Vi har endda lavet en guide,  der fortæller dig, hvordan du kommer i gang med MobilePay Point of Sale i systemet, hvor du kan læse om forberedelsen, opsætningen og anvendelsen. 

Som altid står vi også klar, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål undervejs. Du kan desuden finde svar på de fleste spørgsmål i vores Helpcenter eller skrive eller ringe til os.

Så hvis du vil følge med den digitale udvikling og imødekomme dine kunder med flere betalingsmuligheder, bør du helt klart overveje at supplere med MobilePay som betalingsløsning.

Det gør det ikke kun nemt for dine kunder, men giver dig samtidig muligheden for at optimere din virksomheds daglige drift.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023