8. apr. 2020

Sådan udnytter du den ekstra tid under corona

Der er gået en måned siden Mette Frederiksen første gang stod i Statsministeriets spejlsal, og introducerede de restriktioner, der har haft så store konsekvenser for os allesammen og vores hverdag – både hjemme og på arbejde.
4 min. læsning
Corona
Linket blev kopieret

Covid-19 og restriktionerne har, udover en nedgang i omsætning, også betydet en masse ekstra tid. Det kan pludselig føles som om, at der er 48 timer på et døgn i stedet for de almindelige 24. Spørgsmålet er, hvordan man kan udnytte den ekstra tid effektivt?

Det er ligeså vigtigt for sindet, at hjulene bliver holdt i gang, og at dagligdagen bliver fyldet med meningsfyldte gøremål. Vi har nogle hurtige forslag – læs med!

Organisering og status over lager

Hvornår har du egentlig sidst dedikeret en hel dag til at få styr på dit lager?

Til virkelig at få ryddet op, gjort status og fået skabt et overblik over dine varer? Nu er tiden til det!

Skab et nyt system. Få overblikket over, hvilke varer du skal bestille hjem først, når Corona ikke længere styrer dagsordenen i butikkerne.

Systematiser dine varer i kategorier i både kassesystem og på selve lageret, og så er du helt klar til igen at få travlt.

Online markedsføring

Brug også tiden til at forbedre din online synlighed.

Trænger dine profiler på de sociale medier til en lille overhaling? Udarbejd eventuelt en kommunikationsplan eller brainstorm ideer til sjove, interessante og spændende opslag, der giver dine kunder værdi, så de også husker dig under og efter krisen.

Du kan også overveje, om du skal gøre brug af online annoncering, optimere din SEO (søgemaskine optimering – hvor og hvornår bliver du vist, når man søger på Google?), eller blot give din website en lille kærlig hånd, så den næsten står knivskarpt, når vi er på den anden side af den dumme corona.

Nyt koncept?

Måske er tiden også til at nye koncepter ind i din forretning: skal du måske introducere en ny abonnements- eller klippekortsordning, eller skal du lige nu ramme din målgruppe med onlinekurser eller videoer?

Brug tiden på at definere din målgruppe – hvem skal det nye koncept rettes mod? Er det alle dine kunder, eller en blot en mindre del, du vil ramme med dit nye produkt? 

Overvej, om der er andre kreative og værdiskabende måder, hvorpå du kan sælge dine varer eller din ydelse på nye, profitable måder. 

Spørg dig selv: Hvad står din kunde og mangler, og hvordan kan du løse det problem?

Har du det rette kasse- og sagsstyringssystem?

Fælles for forslagene er, at tiden er til at få ting sat i system, organiseret og forbedret, så du kan være helt klar, når Danmark åbner op igen.

Med Customers 1st kan du nemt foretage status over varelager, og skabe overblik over dine udskudte eller kommende ordrer.

Vi kan uden problemer, nemt og bekymringsfrit, flytte din data fra et system til vores. Så kan du nemt kategorisere dine varer, udtrække nem og brugbar kundehistorik, holde styr på dit varelager og meget meget mere.

Gør som over 3.000 andre, og prøv vores system gratis i 14 dage – du vil ikke fortryde det.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023