Indhold
Linket blev kopieret
Nyheder juni
4. jul. 2022

Nyheder juni 2022

Det er sommer, juni måned er slut, og det er endnu en gang tid til et recap på, hvad der er sket af nye og spændende sager i Customers 1st.
7 min. læsning

Vi er endelig begyndt at nærme os den danske sommer og de varmere temperaturer. Heldigvis. I mellemtiden ser vi tilbage på den forgangne måned og alt det, som den har bragt med sig.

Det indebærer alt lige fra smarte funktioner og interne tiltag samt nye ansigter i Customers 1st-teamet.

Læs med herunder.

Læs også: Nyheder maj 2022

To nye ansigter i Customers 1st-teamet

I den forgangne måned har vi været så heldige at byde to nye ansigter velkommen i vores udviklingsteam.

Den første er Mathias (som egentlig startede tilbage i maj). Den anden er Mikolaj, og de skal begge hjælpe vores stærke udviklingsteam med at implementere og optimere smarte og brugervenlige features til vores system, hvilket vi er enormt glade for.

To nye ansigter
Iskaff’ og interne teammøder

Som noget helt nyt i Customers 1st er vi begyndt et par gange om måneden at samles hele teamet på tværs af afdelinger til en kop kaffe.

Det er selvfølgelig ikke kun for at sludre om vind og vejr (hvilket vi i forvejen elsker at gøre), men det er også for at lave en gennemgang af, hvordan det går i de forskellige afdelinger.

Første gang startede Brian, medstifter af Customers 1st, ud med at gennemgå Customers 1st’ udvikling og de seneste produktnyheder. Dernæst var det Casper fra supporten, der gav et indblik i månedens tal og de nyeste tiltag, og til sidst Louise (undertegnede), som præsenterede vores diverse marketingkanaler og fremtidige tiltag.

Alt i alt en fremragende måde til at involvere og opdatere alle i teamet omkring, hvad der sker af spændende sager i de respektive afdelinger. 

Sidst, men ikke mindst, har vi fået iskaffe på kontoret til at slukke tørsten i den stigende sommervarme.

Det kan altså noget, kan jeg hilse og sige fra hele Customers 1st-teamet.

Iskaffe
Ny funktion: Send gavekort på e-mail til dine kunder

En del af vores kunder har efterspurgt det, og nu er det endelig kommet.

Du har nu muligheden for at sende gavekort ud til dine kunder på e-mail. Ringer en kunde eksempelvis for at købe et gavekort, kan du sende det til dem med det samme.

Det kan også bruges som en ekstra service til dine kunder i tilfælde af, at de har smidt deres nuværende gavekort væk.

Du kan læse i vores guide her, hvordan du sender gavekort ud på e-mail.

Gavekort på kvittering
Ny funktion: Notifikationer

En anden funktion, som vi gerne vil introducere fra den forgangne måned er notifikationer.

Vores stærke udviklere har nemlig implementeret notifikationer direkte i Customers 1st, hvilket betyder at du kan få notifikationer omkring bestemte situationer.

Det kan eksempelvis være når du har en vare, der er gået under minimumsgrænsen, og det er tid til at bestille flere hjem.

Du kan faktisk også styre hvilke notifikationer dine enkelte medarbejdere skal have og meget mere.

Du kan læse meget mere om notifikationer, og hvordan du slår det til i Customers 1st her.

Notifikationer
Ny funktion: Automatisk foreslåede serviceindkaldelser

Førhen skulle du manuelt gå ind og vælge den gruppe af serviceindkaldelser, du ønskede at sende til en kunde efter gennemførelse af et salg.  

Sådan er det ikke længere. Vi har gjort det en smule nemmere for dig.

Nu kan du nemlig på forhånd vælge – under dine Indstillinger – at få automatisk foreslået en gruppe af serviceindkaldelser, hver gang du gennemfører et salg af en serievare med en bestemt produktkategori.

Det kan eksempelvis være, hver gang du sælger en el-cykel eller måske en robotplæneklipper.

Vent… Hvad er Serviceindkaldelser?

Serviceindkaldelser er, når du sælger et bestemt produkt, og du efterfølgende ønsker at sende automatiske SMS’er til kunden omkring indkaldelse til service af produktet ud baseret på et bestemt tidsinterval. Det kan eksempelvis være produkter som en cykel, et ur eller en havetraktor – det er helt op til dig.

Det kan du læse mere om her.

Med denne nye funktion slipper du for at gøre det manuelt efter hvert salg, da den helt automatisk vil give dig muligheden for at vælge den rigtige gruppe af serviceindkaldelser, når du er i gang med at færdiggøre dit salg.

Serviceindkaldelser
Ny funktion: Del dine kampagner og tilbud imellem flere butikker

Vi gør meget for at gøre det så nemt og tilgængeligt at administrere butikskæder i Customers 1st som muligt. Derfor har vi også lavet en ny funktion til gavn for dig, der har 2 eller flere sammenhængende butikker.

Som noget nyt er det nemlig muligt at oprette en kampagne i én butik, og dernæst automatisk også få dem oprettet i alle de øvrige butikker.

På den måde sikrer du dig, at dine tilbud altid er ajour og gælder i alle dine butikker.

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om at dele kampagner og tilbud imellem dine butikker, så kan du læse mere her.

Serviceindkaldelser
Andre fede forbedringer og rettelser i systemet

Udover de tidligere nævnte funktioner, har vi som altid løbende lavet en række andre mindre funktioner samt forskellige forbedringer og rettelser i systemet.

Det indebærer blandt andet, at du nu kan fremsøge solgte serievarer via serienummer/stelnummer og oprette opgaver direkte på kunden. Derudover kan du styre om en medarbejder skal kunne se kostprisen eller ej i kassen og på opgaver. Vi har også oprettet en “Tilgodebevis” betalingsmulighed, som kun vises, når du tager en vare retur og en masse andet godt.

Du kan få det fulde overblik over alle nyheder og forbedringer, når du logger ind i Dashboardet på Customers 1st.

 

På vegne af hele Customers 1st-teamet ønsker vi jer alle en rigtig god sommer! ☀️

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023