Indhold
Linket blev kopieret
Nyheder juli
2. aug. 2022

Nyheder juli 2022

Juli var uden tvivl en varm måned, men trods sommerheden har vi fået lavet et overblik over, hvad der er sket af nye ting i Customers 1st.
4 min. læsning

Nu hvor endnu en måned er forbi, betyder det, at vi igen tager et recap på, hvad der er sket af nye ting i Customers 1st. 

Den varme måned har nemlig budt på en splinterny funktion i vores lagerstyringssystem og en opdatering af vores salgshistorik i kassesystemet

Puds læsebrillerne og læs med her.

Læs også: Nyheder juni 2022

Ny funktion: Opret pakker

Vi starter ud med en splinterny funktion, som du kan finde under Varer i Customers 1st.

Her har du nemlig nu muligheden for at oprette “pakker” med lige præcis de kriterier, som du ønsker.

Det kan f.eks. være, at du opretter en pakke med tre forskellige produkter til en bestemt pris, der så skal træde i kraft, når en række kriterier er mødt.

Disse kriterier vælger du også helt selv.

Det kan være alt lige fra en start og slut dato til bestemte produkter, varekategorier, style-nr., varianter og meget mere, som skal gælde for pakken, før den aktiveres.

Pakke
Søgning i salgshistorik - nu dobbelt så hurtigt

Vi ved godt, at du og mange andre butikker har travlt. Derfor skal tingene helst gå hurtigt i hverdagen. Især hvis du står med en kunde, hvor du skal finde en tidligere salgskvittering frem.

Heldigvis kan du i Customers 1st tilgå din salgshistorik og se præcis, hvornår salget foregik, hvor mange varer der blev solgt i salget, hvilken betalingstype, der blev anvendt samt se summen af, hvor meget der blev solgt for.

Og som noget helt nyt har vi nu gjort hastigheden på vores søgning i salgshistorikken dobbelt så hurtig.

Vi stræber nemlig altid efter at optimere vores system, så butikker kan tilbyde deres kunder den bedste oplevelse. Og nu, hvis de skal søge salgshistorikken frem – i tilfælde af returneringer, parkering af salg eller noget helt tredje – så går det hurtigere end nogensinde.

Selv de små ting i hverdagen kan gøre en positiv forskel i en ellers travl hverdag.

Du kan læse mere om, hvor du kan se din salgshistorik her.

Søgning
Andre seje forbedringer og rettelser i systemet

Udover ovenstående funktioner, har vi løbende også lavet en række andre forbedringer og rettelser i systemet.

Det indebærer blandt andet, at vi har optimeret vores retursalg, så du nu kan nøjes med at returnere én vare, frem for hele salget. Derudover har vi også opsat en automatisk advarsel, der bliver vist, hvis du prøver at oprette en ny kunde med et telefonnummer, der allerede eksisterer i dit system.

Vi har også lavet et filter i kassen, hvor du kan vælge kun at få vist dine tilgængelige varer. Det vil altså sige, at den ikke medtager varer, som er reserveret til en anden kunde.

Hvis du vil have det fulde overblik over alle vores nyheder og forbedringer i Customers 1st, så skal du blot logge ind i Dashboardet på Customers 1st.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023