Indhold
Linket blev kopieret
Nyheder november 2022
1. dec. 2022

Nyheder fra november 2022

November måned er slut, hvilket betyder, at vi træder ind i december med julen ventende lige om hjørnet. Det betyder også, at vi som altid tager et kig tilbage på den forgangne måned med de største nyheder i Customers 1st.
6 min. læsning
Introduktion

Julen nærmer sig med hastige skridt, og vi har selvfølgelig fået pyntet op med julelys på kontoret og slæbt det gamle juletræ ind fra kælderen.

Men før vi omfavner den længe ventede december helt, tager vi et kig på alle de ting, der er sket i Customers 1st i november.

Ny integration: MyLoyal

I november har vi været så heldige, at kunne tilføje endnu et nyt medlem i vores integrationsfamilie den forgange måned.

Denne gang, MyLoyal, som er den førende udbyder af digitale loyalitetsløsninger i Danmark.

Siden 2016 har de hjulpet nogle af de største detailhandlere med at digitalisere kundeloyalitet ved at levere en tilpasset app, loyalitetsløsninger samt avanceret kundeindsigt.

Derudover har de nu også lavet en fuldt integreret løsning mellem deres populære loyalitetsprogram og Customers 1st kassesystem, hvilket skaber en friktionsfri købsoplevelse for både kunderne og et 360 graders kundeoverblik for forretningerne.

Det er vi ret vilde med!

Du kan læse meget mere om integrationen mellem Customers 1st og MyLoyal her.

Ny funktion: Opret del-status

Lagerstyringen i Customers 1st er ikke noget nyt. 

Men det er vores helt nye del-status funktion til gengæld. Og den har vi set frem til at lancere for jer alle i november.

Nu har du nemlig muligheden for at oprette en del-status på bestemte produkter og varekategorier i lagermodulet, hvis der er behov for det – og uden at det påvirker resten af dit lager. Altså dine ikke-optalte varer.

Funktionen er derfor perfekt til dig, der har en eller flere varekategorier med særlige værdigenstande, der kræver svindkontrol.

Vi er i fuld gang med at lave en guide til, hvordan du gør. Den kommer senere.

Ny funktion: Opgaveskabeloner

Der har også været tid til at optimere på vores digitale arbejdskort. 

Vi har nemlig ændret, hvordan du tilføjer opgaveskabeloner til arbejdskortene. Mere konkret hænger opgaver og beskrivelse ikke længere sammen, hvilket gør det meget nemmere at håndtere.

Det vil sige, at hvor du tidligere skulle skrive opgaverne ind i beskrivelsen på dine arbejdskort, skal du nu blot vælge de relevante opgaveskabeloner, der skal tilføjes til den pågældende sag. 

Beskrivelsen kan du selvfølgelig stadig bruge, men opgaverne er kommet i et felt for sig selv. 

Du kan læse lige her, hvordan du ændrer dine opgaveskabeloner.

Workshop: Sådan kommer du styrket gennem krisen

Hvordan mestrer man egentlig evnen til at træffe beslutninger, der gavner sin forretning? Især i en tid, som nu, der kan virke ekstra svær.

Det var Rasmus og Brian fra Customers 1st ude at tale om med fokus på økonomi og optimering den 14. november i samarbejde med Styrket Erhverv I Gadeplan.

Et fantastisk projekt, der tilbyder at hjælpe virksomheder via et udviklingsforløb, og som sætter handling på deres ønsker til vækst og samtidig forbereder dem på at møde fremtidens detail.

Noget vi er utrolig glade og ikke mindst stolte af at være en del.

Du kan læse lige her, hvordan du ændrer dine opgaveskabeloner.

Customers 1st holder oplæg med Styrket Erhverv i Gadeplan
Kundehistorie: Horsestyle

Syd for Odense – nærmere bestemt Højby – ligger Odenses nye rideudstyrsbutik Horsestyle. Den driver Nanna, som i forbindelse med åbningen af den nye butik, valgte at bruge Customers 1st’ starter-pakke. Det er vi selvfølgelig enormt glade og spændte over.

I den sammenhæng havde vi også en kort snak med hende for at høre om butikken, og hvad hun synes indtil videre.

Det blev til en lille historie, som du kan læse lige her.

“Det var, som om der manglede noget her i Odense-området, og jeg kunne godt bruge noget nyt og lave. Så jeg besluttede mig for, det kunne være spændende at åbne en rideudstyrsbutik, når nu det var der, man havde sin interesse.”

— Nanna, Butiksejer

Horsestyle bruger Customers 1st kassesystem
En bliver til to: Customers 1st bliver Børsen Gazelle 2022

Vi tog endnu en og udvidede dermed vores pokalsamling i november.

Servicepos er for andet år i træk blevet kåret til Børsen Gazelle-virksomhed, og det kan vi slet ikke få armene ned over af ren glæde.

Hver dag arbejder vi hårdt for at hjælpe butikker på tværs af forskellige brancher med at gøre butikshverdagen nemmere, så de kan få mere tid til deres kunder.

Vi er derfor ekstremt taknemmelige for anerkendelsen, og hvad det repræsenterer, da det bekræfter os i vores arbejde og den værdi, det bringer.

Denne fine anerkendelse ville selvfølgelig slet ikke kunne lade sig gøre uden vores skønne kunder, partnere og ansatte. Kæmpe tak til alle!

Du kan læse mere om nyheden her.

Customers 1st vinder Boersen Gazelle 2022
Photoshoots i Odense: Spændende nyheder på vej til jer

Uden at afsløre for meget, var vi i november måned ude og skyde en masse nye billeder og videoer hos en række af vores kunder. De var så flinke, at låne os deres lokaler, så vi kunne få nogle lækre skud i kassen.

Og hvorfor var vi det, spørger du?

Ja, det kan vi faktisk ikke heeeelt sige på nuværende tidspunkt. Men vi kan godt love, at vi arbejder på noget virkelig spændende i Servicepos, og vi glæder os utrolig meget til at dele nyheden med jer, og hvad alt dette materiale skal bruges til, i det nye år.

Lagerstyring

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023