2. mar. 2022

Nyheder februar 2022

Februar måned er nu forbi. Det betyder, at det nu er tid til en status på, hvad vi har lavet af spændende sager den forgangne måned. Læs med her.
5 min. læsning
Nyheder februar
Linket blev kopieret

Ligesom januar har det danske vejr været gråt og trist det meste af måneden. Men hos Customers 1st har solen skinnet. Vi har nemlig haft en spændende februar måned, hvor vi har arbejdet på at udvikle og optimere vores funktioner i systemet. Det bliver nemmere – og ikke mindst meget bedre – for vores kunder.

Derudover har vi også været ude og besøge en af vores søde kunder, hvilket der er kommet en lille artikel ud af. Alt dette kan du læse meget mere om i følgende indlæg.

Ny funktion: Et “ja tak til markedsføring” fra dine kunder

Der er absolut intet nyt ved at skulle bede kunder om deres samtykke for at kunne markedsføre sig selv og sine produkter digitalt. Det står helt centralt i markedsføringsloven § 10.

Men hvordan administrerer du et “ja tak til markedsføring” fra en kunde, der netop har købt noget i din fysiske butik? 

I den sammenhæng har vi i februar lavet et ekstra felt under hver oprettet kunde, som du kan vinke af, såfremt du får accept til at sende markedsføring til dem på e-mail og/eller SMS. På den måde har du et langt bedre overblik over, hvilke kunder der har givet deres samtykke eller ej.

Har du ligeledes en integration fra Customers 1st til marketingplatformen Mailchimp, kan du sørge for, at alle dem, der accepterer, automatisk bliver sendt over på en liste i din Mailchimp-konto. Se, det er da smart, ikke sandt?

Markedsføring

Ny funktion: Brug e-mail skabeloner til bestilling af varer

Vidste du, at du i Customers 1st kan tilpasse beskeden på den e-mail skabelon, du sender ud til dine kunder, når de anmoder om en digital kvittering? Det kan du.

Og som noget ekstra og helt nyt fra februar måned, kan du nu også tilpasse beskeden på den e-mail, du sender, når du bestiller varer hos dine leverandører.

På samme måde som e-mail skabelonerne til dine kvitteringer, indeholder den nye til leverandører også en række dynamiske tags. Der bliver nu automatisk udfyldt med oplysninger som leverandør, dato, indkøbsnummer, kundenummer, antal varer og meget mere.

Så er beskeden hurtig klar til at blive sendt afsted, når du har brug for det.

Du kan læse meget mere om e-mail skabeloner her, og hvor du finder dem i Customers 1st.

Skabeloner

Kundehistorie: Design Ure og Smykker skaber mere tid

På gågaden i Kolding finder du urmager og guldsmed, Design Ure og Smykker.

Her har vi været ude og tale med Johan Veje, der overtog guldsmeden for omkring 8 år siden.

Han fortæller lidt om deres skift til Customers 1st. Herunder hvordan de har sparet mere tid i hverdagen, hvordan statusoptællingen er blevet nemmere og til sidst lidt om automatiseringen af processer mellem kassesystem og regnskabsprogram.

“Customers 1st snakker sammen med vores regnskabsprogram, som vi i forvejen har moderniseret med automatisk scanning af bilag.”

— Johan Veje | Indehaver

Læs videre på historien med Design Ure og Smykker, eller lad dig inspirere af nogle af vores andre spændende kundecases, vi har lavet.

Design ure

Ny funktion: Send leverandørfaktura til e-conomic

Har du en integration til e-conomic, så har vi gode nyheder.

I februar har vi nemlig gjort det muligt for dig at overføre leverandørfakturaer direkte fraCustomers 1st til e-conomic, så den ligger klar til bogføring. 

Det gør du simpelt og nemt inde i dine gennemførte lagerbevægelser.

Når du dernæst har valgt din leverandør, vil systemet automatisk sende din varemodtagelse over i e-conomic under den korrekte leverandør.

Så slipper du for at gøre det manuelt ved hver lagermodtagelse, når du har modtaget fakturaer fra dine leverandører.

Du kan læse meget mere her om at bogføre dine leverandørfaktura til e-conomic.

E-conomic

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023