Indhold
Linket blev kopieret
Regnskab
6. jan. 2020

Mere tid til dit hjertebarn? Slå autopiloten til

3 min. læsning

Opgaver i kalenderen, penge i kassen og fuld fart over feltet. Det lyder alt sammen meget fedt – så længe du kan følge med.

Og faktisk kan du skaffe dig selv langt mere tid til din butik i hverdagen ved at få hjælp at de rette værktøjer – bl.a. når vi taler regnskabsprogrammer.

Hvor skal blomsterne bogføres?

Du kender det måske selv: Det er blevet tid til at bogføre dagens salg eller få styr på de bilag, der har skrabet sig sammen mellem alle de andre opgaver, der konstant flyver ind fra højre.

Men hvordan er det lige, at du skal bogføre køb af blomster til forretningsforbindelser, firmajulegaver eller bestillingen af en ny stol til baglokalet?

Svaret kan du selvfølgelig finde ved at ringe til en ven eller læse i en bog.

Men du kan også vælge et regnskabsprogram med indbygget bogføringsassistent, der har regnskabsreglerne indkodet, så du slipper for overhovedet at skulle tage stilling til dem.

Regnskab

Fremtidssikring og mindre manuelt arbejde

Et regnskabsprogram som Dinero har vendt hele processen på hovedet og sørger for at bogføre på de rette konti: Alt, du skal gøre, er altså at vælge, hvad du har købt – og til hvilket formål.

Du slipper for bogføringsbøvl og udskrivning af fx kassebonner, ligesom du kan få adgang til en konstant ajourført bankafstemning takket være en forbindelse direkte mellem Dineros regnskabsprogram og din bank.

Smart, fremtidssikret forretning

Også dine bilag kan du uploade til skyen, så det er slut med krøllede kvitteringer – ikke mindst med fremtidig udvikling af et bilagsarkiv, der selv skal kunne matche uploadede kvitteringer med dine bankposteringer.

Ved at vælge et mere automatisk regnskabsprogram gør du din forretning smartere, fordi du sparer dig selv for en masse manuelt tastearbejde og regnskabsbøvl, der i sidste ende frigiver mere tid til at fokusere på din kerneforretning og de gode idéer, der i sin tid fik dig til at starte.

Skulle du have lyst til at prøve funktionerne af, findes Dinero i en gratisversion – og du kan prøve de automatiske funktioner gratis i 30 dage lige her.

Dette er et gæsteindlæg skrevet af Louisa Henchel Vinther, der til daglig arbejder med kommunikation og PR hos Dinero Regnskabsprogram.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023