Indhold
Linket blev kopieret
Kassesystem
12. apr. 2022

Kassesystem til iPad: Fremtiden for kundeinteraktion i butikker

Behovet for en hurtig betjening har aldrig været større. Og en hurtig betjening kommer med det rigtige kassesystem.
8 min. læsning

Et godt kassesystem er et nøgleværktøj for detailhandlere til at øge salget, holde overblik over lagerbeholdningen og yde kundeservice af høj kvalitet. 

Det er særligt cloud-baserede kassesystemer, der er blevet mere og mere fremtrædende som et levedygtigt alternativ for detailvirksomheder.

Hvis du er i detailhandel, har du formentlig allerede set gamle kasseapparater erstattet af berøringsskærme.

I de senere år har der været et behov for at integrere iPad-enheder som kassesystem for at imødekomme kundernes krav om hurtigere betaling.

Ikke nok med det, frigiver det ressourcer til en øget kundeinteraktion i butikken.

Trådløs elektronik som iPads og iPhones har spillet en markant rolle i at transformere mange dele af det moderne liv; og sandsynligvis endnu mere end vi er klar over.

Det seneste årti har især iPad‘en haft stor indflydelse på, hvordan vi gør alt fra at læse eller lytte til bøger eller kommunikere med familie og venner.

Men det har også haft indflydelse på, hvordan vi lærer, shopper, researcher eller endda driver en forretning.

Vi har samlet en række fordele ved at bruge iPad som kassesystem. Vi har ydemere defineret hvorvidt et kassesystem til iPad er fremtiden for kundeinteraktion i butikker for detailhandlere.

Følg med her.

IPad som kassesystem

Med et kassesystem til iPad kan ordren gennemføres langt mere effektivt, hvilket reducerer ventetiden og dermed behovet for yderligere personale.

Lange køer er det værste mareridt for detailhandlere men formentlig allermest for forbrugeren.

Ventetiden giver ofte anledning til at tænke over dét køb, man er ved at foretage. Og den tid, der bruges på at vente, kan i sidste ende koste detailhandleren købet.

De mobile kasseløsninger – som et iPad-kassesystem – har alle funktionerne som et selvstændigt salgsregister. Et iPad-kassesystem tilbyder en opgraderet POS, der er mere brugervenlig, mere bærbar og mere strømlinet til flere aspekter af forretningen.

Sælgeren kan som på ethvert andet kasseapparat scanne en stregkodevare, tage imod kreditkort, betalingskort eller kontantbetaling for varen og udskrive en kvittering fra hvor som helst i butikken.

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er nu engang lige så sikkert som amen i kirken, at det er den fremtidige løsning for de fleste detailhandlere.

Status

Du har sikkert hørt om et cloud-baserede kassesystem, som har enorm effekt på virksomheders drift. De gør det nemlig muligt for alle butiksejere at kunne styre deres forretning fra enhver enhed – når som helst og hvor som helst. 

Så i stedet for at have et kassesystem bundet fast til ét sted i butikken, kan du tage iPad’en med rundt i butikken og færdiggøre dine ekspeditioner langt mere effektivt. 

Det gavner ikke kun effektiviteten i din virksomhed, men giver anledning til mere kundeinteraktion og kundetilfredshed.

Derudover hjælper iPad som kassesystem også detailhandlere – store som små – med at tilbyde omnichannel shopping til deres kunder. Noget, som har stor indflydelse på kundetilfredsheden og virksomhedens succes.

Hvis det ikke lyder overbevisende i sig selv, har vi nedenfor samlet en række fordele, der er ved at bruge iPad som kassesystem i din forretning.

5 fordele ved et kassesystem til iPad

Både de traditionelle udbydere af salgsstedet og moderne forretninger har anerkendt fordelene ved et system, der tilbyder både pålidelighed og fleksibilitet i en mobil verden.

Og for at hjælpe dig med at vurdere, om en cloud-baserede kasseløsning som iPad til kassesystem er den rigtige løsning for din butik, har vi nedenfor udarbejdet en liste med fordele.

1. Mobilt kassesystem

Ikke overraskende er én af de vigtigste fordele, ved at bruge iPad som kassesystem, mobiliteten.

Det gør det nemlig muligt at tage iPad’en med rundt i butikken, få overblik over lagerstyringen, få adgang til kundedata og gennemføre et salg hvor som helst i butikken. Så længe du har en internetforbindelse.  

Det gør det også langt nemmere at engagere sine kunder med et mobilt kassesystem som iPad, hvor medarbejderne kan slå oplysninger op og lukke salget direkte på butiksgulvet.

2. Hurtigere transaktioner

Takket være ’skyens’ hastighed kombineret med den opdaterede software, er transaktionerne ofte hurtigere. 

Det betyder, at du kan drive forretning, betjene kunder og behandle salg langt hurtigere end førhen. Køen bliver kortere og kundeservicen bliver hurtigere.

3. Brugervenlighed

Fordi iPad-brugergrænsefladen er noget, de fleste allerede kender til, er læringskurven for at træne sine medarbejdere mere hurtig, enkel og ligetil. 

Et kassesystem til iPad tilbyder en praktisk talt smertefri brugeroplevelse. Medmindre man aldrig har haft en iPad i hånden.

Det kan nemlig være dyrt med et avanceret kassesystem, da det medfører en længere oplæring af systemet og kan forårsage hjælp udefra, som kræver penge. 

4. Værktøj til kundeengagement

En af de vigtige fordele er en positiv påvirkning af kundeengagementet. I de fleste tilfælde giver et kassesystem til iPad en øget adgang til værktøjer, der har positiv indvirkning på hele kundeoplevelsen.

Eksempelvis omfatter disse kundesporingsværktøjer, marketingsfunktioner, elektroniske kvitteringer eller kampagnetilbud. Og vi kunne blive ved.

Ens for alle værktøjer er, at de giver anledning til stor kundetilfredshed, medvirker til kundeinteraktion og kundeengagement. Alle med indflydelse på din virksomheds fremadrettede drift.

5. Omkostningsbesparelser

Omkostningerne ved et traditionelt kassesystem kan oftest være dyre og uoverkommelige. Men med et mobilt kassesystem er opstartsomkostningerne betydeligt lavere og lettere tilgængelige for enhver virksomhedsejer med en iPad og en pålidelig internetforbindelse.

Det vil sige, at så længe du har et cloud-baserede kassesystem, behøver du ikke investere i dyrt nyt udstyr for at køre det. Det kan ganske enkelt køres på noget så simpelt som en iPad.

Konklusion

Om du går videre fra dit stationære kassesystem, er helt op dig, dit budget og dine mål. Men de ovenstående fordele er værd at tage med i overvejelserne.

I nogle tilfælde ville man sikkert kunne slippe afsted med at bruge et gammelt kassesystem. Men et nyere kassesystem som til en iPad giver en positiv genklang i nutidens moderne og teknologiskøre samfund.

Den teknologiske udvikling har nemlig åbnet markedet for en masse konkurrence, og det giver ældre virksomheder meget mere incitament for at modernisere og skifte til et nyere kassesystem. Som for eksempel et kassesystem til iPad. 

Om ikke andet giver det mindre virksomheder muligheden for at drive en succesfuld forretning med langt flere funktioner, end dem vi kender. Og indtil der er kommet en helt tredje løsning, tager iPad-kassesystemet føringen.

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023