Indhold
Linket blev kopieret
En kunde tilmelder sig kundeklubben oppe hos kassen ved hjælp af kassesystem
7. jun. 2023

Kassesystem med kundeklub: 7 tips til flere tilmeldinger

En loyal og engageret kundeklub er som tryllestøv for enhver forretning, men hvordan får man kunder til at tilmelde sig?
11 min. læsning

En loyal og engageret kundeklub er som tryllestøv for enhver forretning. 

Det er ikke bare et smart værktøj til at bygge tætte bånd med dine kunder, det er også den perfekte kanal til at kommunikere og forkæle dem for deres loyalitet. 

Men her er fidusen: hvordan får du dine kunder til at tilmelde sig din kundeklub via dit POS-system i butikken, så de kan nyde alle de seje tilbud og fordele, du har at byde på?

For at forstå dette skal vi først forstå, hvad en kundeklub egentlig er.

Hvad er en kundeklub, og hvorfor er det vigtigt at få kunderne til at tilmelde sig?

En kundeklub er som et eksklusivt fællesskab for dine mest loyale kunder.

Det er et sted, hvor de kan føle sig værdsatte og nyde en række fantastiske fordele.

Men hvorfor er det så vigtigt at få kunderne til at tilmelde sig?

For det første giver en kundeklub dig mulighed for at opbygge og styrke relationen til dine kunder.

Det er som at have en direkte linje til dem, hvor du kan kommunikere personligt og målrette dine budskaber. Du kan tilbyde dem skræddersyede tilbud, der passer præcis til deres behov og præferencer.

Derudover giver en kundeklub dig en enestående mulighed for at belønne dine mest loyale kunder. Du kan tilbyde dem eksklusive fordele, som kun er tilgængelige for medlemmerne af klubben.

Men hvad så, når du har opsat din kundeklub? Hvordan får du så dine kunder til at tilmelde sig?

Det dykker vi ned i her.

Kundeloyalitet

Et loyalitetsprogram er også afgørende for at fastholde medlemmer og opretholde deres engagement.

Dette kan være i form af et pointsystem, hvor medlemmer optjener point baseret på deres køb eller engagement, og kan indløse dem til eksklusive belønninger eller fordele.

Ved at belønne medlemmerne for deres loyalitet og engagement viser du dem, at deres indsats værdsættes. Dette skaber en følelse af værdi og tilknytning, hvilket gør dem mere tilbøjelige til at forblive aktive og engagerede medlemmer af din kundeklub.

Ved at tilbyde attraktive incitamenter og implementere et loyalitetsprogram kan du ikke kun tiltrække nye medlemmer, men også opbygge et stærkt og loyalt fællesskab omkring din kundeklub.

Det er en win-win-situation, hvor medlemmerne får eksklusive fordele og belønninger, og du opnår øget kundeloyalitet og gentagne køb.

Ved at få kunderne til at tilmelde sig din kundeklub opbygger du også en database med værdifulde kundeoplysninger. Dette giver dig indsigt i deres købsvaner, præferencer og interesser, hvilket kan hjælpe dig med at målrette dine marketingindsatser og forbedre din kundeoplevelse.

Lad os kigge på hvordan du kan få dine kunder til at tilmelde sig din kundeklub, når de besøger din butik.

1. Tilbyd eksklusive rabatter og tilbud

Dine medlemmer er som guld – værdifulde og værdsatte. Så hvorfor ikke give dem noget ekstraordinært?

Her kommer det magiske ord – eksklusive tilbud og rabatter! 

Det er som at tilbyde en hemmelig skattekiste fyldt med fordele. 

Giv dine medlemmer adgang til eksklusive tilbud, der får dem til at juble af glæde! Det er som at være med til et eksklusivt event, hvor de får VIP-behandling. 

Dette skaber en følelse af loyalitet og taknemmelighed, da dine medlemmer ved, at de får noget ekstra i forhold til andre kunder.

Kunde får overrakt bon efter hun har købt en vare

2. Lok med teaserkampagner

For at skabe spænding og nysgerrighed i din kundeklub kan du anvende forskellige strategier, der vil holde dine medlemmer engagerede og ivrige efter mere. 

En effektiv metode er at lave teaser-kampagner, hvor du pirrer medlemmernes nysgerrighed og skaber forventning om kommende tilbud eller begivenheder.

En teaser-kampagne kan bestå af korte og mystiske meddelelser eller billeder, der antyder, at der er noget stort og spændende på vej. 

Brug kreative og legende formuleringer for at øge spændingen og skabe en følelse af mysterium.

3. Lav sneak peeks

Sneak peeks er en anden effektiv strategi for at skabe spænding i din kundeklub. Giv dine medlemmer en eksklusiv forsmag på kommende tilbud, produkter eller begivenheder. 

Dette kan være i form af billeder, videoer eller endda beskrivelser af det, der er på vej. Det vækker deres nysgerrighed og får dem til at se frem til at være blandt de første, der får adgang til det nye.

Husk at skabe en passende balance mellem at holde spændingen oppe og at give nok information til at fastholde deres interesse. 

Overdreven hemmelighedskræmmeri kan være frustrerende, så sørg for at give tilstrækkelige detaljer til at bevare medlemmernes entusiasme.

4. Incentiver og belønninger

Incentiver og belønninger spiller en afgørende rolle, når det kommer til at tiltrække nye medlemmer til din kundeklub.

Ved at tilbyde attraktive incitamenter og belønninger skaber du en ekstra motivation for potentielle medlemmer til at tilmelde sig, når de besøger din butik og nyde godt af de eksklusive fordele.

En effektiv måde at tiltrække nye medlemmer er at give dem en overraskende og glædelig velkomstgave.

Det kan være noget særligt, der skiller sig ud, som en eksklusiv gave eller et personligt håndskrevet kort.

En sådan velkomstgave viser ikke kun værdsættelse over for nye medlemmer, men skaber også en positiv indledende oplevelse, der styrker deres tilknytning til din kundeklub.

Ekspedient rækker gave til kunde, som han lige har købt i butik

5. Synliggør fordelene

Når det kommer til at tiltrække medlemmer til din kundeklub i butikken, er det afgørende at synliggøre de konkrete fordele, som medlemmerne vil nyde godt af.

For eksempel kan du fremhæve, hvordan medlemskabet kan hjælpe med at spare penge ved at tilbyde særlige medlemspriser eller rabatter på udvalgte produkter og tjenester. 

Dette kan være et stærkt incitament for potentielle medlemmer, der ønsker at få mest muligt ud af deres penge.

Derudover kan du fremhæve, at medlemmerne får prioriteret adgang til nye produkter eller tjenester, så de kan være blandt de første til at opleve det nyeste og mest innovative inden for dit sortiment. Dette giver medlemmerne en følelse af at være en del af noget eksklusivt og privilegeret.

Ved at kommunikere disse fordele klart og tydeligt vil du skabe en stærk lyst hos potentielle medlemmer til at tilmelde sig din kundeklub og nyde godt af de eksklusive muligheder.

6. Gør tilmeldingsprocessen nem og hurtig

Har du nogensinde oplevet at skulle tilmelde dig en kundeklub i en butik, hvor du blev mødt af spørgsmål efter spørgsmål? 

Det kan være utroligt frustrerende og give en dårlig oplevelse, hvis tilmeldingsprocessen tager for lang tid. 

Derfor er det vigtigt at fjerne alle unødvendige hindringer og gøre det så nemt som muligt for kunderne at tilmelde sig.

Det er også vigtigt at kommunikere fordelene ved at tilmelde sig din kundeklub, når kunden skal tilmeldes. Forklar kortfattet, hvilken værdi og fordele medlemmerne vil få, så de føler sig motiverede til at fortsætte tilmeldingen.

Kunde bliver tilmeldt kundeklub på gulvet via et mobilt pos-system

7. Gør brug af sociale medier til promovering af din kundeklub

Sociale medier udgør en fantastisk kanal til at nå ud til et bredt publikum og skabe opmærksomhed om din kundeklub.

Det er vigtigt at udnytte potentialet ved disse platforme ved at dele inspirerende og engagerende indhold, der vækker interesse hos din målgruppe.

Når du bruger sociale medier som eksempelvis Instagram og Facebook til at promovere din kundeklub, kan du inkludere call-to-action-elementer i dine opslag.

Disse elementer opfordrer folk til at komme ned i butikken og tilmelde sig din kundeklub ved at benytte fængende og klare opfordringer såsom “Tilmeld dig i butikken nu” eller “Få adgang til eksklusive tilbud og rabatter ved at blive medlem.”

Disse opfordringer skaber en følelse af øjeblikkelig handling og kan motivere folk til at tage skridtet og blive en del af din kundeklub.

Ved at udnytte kraften af sociale medier kan du øge bevidstheden om din kundeklub, tiltrække flere medlemmer og opbygge et engageret onlinefællesskab.

Så sørg for at være aktiv på relevante sociale medieplatforme og dele indhold, der inspirerer, informerer og opfordrer dit publikum til at blive en del af din kundeklub.

Hvad kan jeg tage med videre?

At få kunderne til at tilmelde sig din kundeklub er afgørende for at opbygge og styrke relationen til dine mest loyale kunder. 

Det giver dig mulighed for at kommunikere personligt og tilbyde skræddersyede tilbud, samtidig med at det belønner og værdsætter deres loyalitet. 

Tilmeldingen til din kundeklub giver også værdifulde kundeoplysninger, der kan hjælpe med at forbedre dine marketingindsatser og kundeoplevelser.

Lad mig kort opsummere de vigtigste punkter:

  • Tilbyd eksklusive rabatter og tilbud: Gør din kundeklub til noget særligt ved at tilbyde eksklusive tilbud, rabatter og bonusser, der gør medlemmernes købsoplevelse bedre og skaber en følelse af værdi.
  • Lok med teaserkampagner og sneak peeks: Skab spænding og nysgerrighed med teaser-kampagner og sneak peeks af kommende tilbud for at øge medlemmernes spænding og engagement i din kundeklub.
  • Incentiver og belønninger: Tilbyd attraktive incitamenter og implementer et loyalitetsprogram for at skabe ekstra motivation og belønne medlemmernes loyalitet og engagement.
  • Synliggør fordelene: Kommuniker klart og tydeligt om de konkrete fordele, medlemmerne får glæde af, så de forstår, hvordan deres medlemskab kan forbedre deres købsoplevelse og spare dem penge.
  • Gør tilmeldingsprocessen nem og hurtig: Sørg for at gøre det en nem og hurtig oplevelse for kunden at tilmelde sig kundeklubben i butikken. 
  • Gør brug af sociale medier til promovering af din kundeklub: Udnyt potentialet af sociale medier til at nå ud til et bredt publikum og skabe opmærksomhed.

Ved at implementere disse tips har du mulighed for at lokke en masse besøgende i din butik til at blive en del af din kundeklub. Din kundeklub kan blive en afgørende drivkraft for din forretning. Så kom i gang i dag og lad din kundeklub blomstre!

Få eksklusive tips til hvordan du vækster din forretning

Vær den første til at høre om vores produktnyheder, det seneste i detailbranchen og få indsigt.

*Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Customers 1st. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.

Mest populære blogindlæg

Vil du ruste din butik til fremtiden? 🚀

Få vores guide med 16 tips til, hvordan du kan fremtidssikre din fysiske butik. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den tilsendt på mail.

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023

Sådan!

Du modtager dit whitepaper på mail inden for få minutter. 😊

Whitepaper guide til at fremtidssikre butik 2023